Eltűnt egy 13 éves lány Tatabányán

Forrás: Thinkstock -
keresés rendőrség lány eltűnés eltűnt gyerek Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyöngyösi Viktória szombaton ment el otthonról engedély nélkül. Édesanyja a helyi rendőrök segítségét kérte, hogy keressék meg.

A police.hu közleménye szerint Gyöngyösi Viktória körülbelül 160 centiméter magas, sovány testalkatú, arca ovális, haja szőke, egyenes szálú és a derekáig ér. Bal kezének csuklóján régi vágások, sérülések nyomai láthatók.

Forrás: police.hu

A 13 éves tatabányai lány június 20-án ment el otthonról, édesanyja azóta városszerte kereste, de nem találta, ezért fordult a helyi rendőrséghez.

Aki látná Viktóriát...

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki látja Gyöngyösi Viktóriát, jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét, a 34/517-777-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).
Eltűnt egy magyar lány Londonban, napok óta keresikhttp://www.life.hu/news/20150605-eltunt-egy-magyar-lany-londonban-fenyszarosi-krisztina.htmlFényszárosi Krisztina szerdán reggel dolgozni indult Londonban, azóta senki sem tud róla.News--Bebizonyították: nem volt semmilyen rántott patkány a KFC-benhttp://www.life.hu/news/20150623-hamis-volt-a-vad-a-kfc-gyorsetterem-rantott-patkanya.htmlA gyorsétteremlánc DNS-teszttel igazolta, hogy a múlt héten hatalmas port kavaró rántott patkány valójában nem az volt, aminek látszott.NewsOrigoHoltan találták a magyar fiút, aki eltűnt a Szent Anna-tónálhttp://www.life.hu/news/20150604-holtan-talaltak-a-magyar-fiut-aki-eltunt-a-szent-anna-tonal.htmlSzerda óta keresték a 14 éves fiút, aki eltűnt a Szent Anna-tónál. A gyerek az alsónémedi Széchenyi István Általános Iskolába járt.NewsOrigoBörtönbe került P. Diddy, amiért rátámadt a fia edzőjérehttp://www.life.hu/news/20150623-p-diddy-rappert-letartoztattak-es-bortonbe-kerult-amiert-egy-kettlebell-sulyzoval-ratamadt-fia.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint P. Diddy egy kettlebell súlyzóval ment neki a férfinak fia egyetemén.News--A Fertő tóban eltűnt 15 éves fiú holttestét találhatták meghttp://www.life.hu/news/20150603-megtalaltak-a-majusban-eltunt-15-eves-fiu-holttestet-a-ferto-toban.htmlEgy vízen lebegő holttestet találtak a Fertő tóban Pátfalu (Podersdorf) és Fertőszéleskút (Breitenbrunn) között. Feltehetően a májusban eltűnt 15 éves fiú teste kerülhetett elő. News--Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.