A nap videója: Ilyen úszó bébi vízilovat mindenkinek!

úszás bébi víziló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most azonnal szeretnénk egy bébi vízilovat a szerkesztőségbe!

Nem lehetséges befogadni ennyi cukiságot egyetlen videóból. Garantáltan jobb lesz a napod, ha megnézed, hogyan pancsikol Obi, a háromhetes törpe víziló, aki egyelőre csak 10 percet képes egyhuzamban úszni, de hamarosan még erősebb lesz, és még többet cukiskodhat a vízben.

Egyetemi lövöldözést tervezett, két és fél év börtönt kapotthttp://www.life.hu/news/20150623-ket-es-fel-ev-bortont-kapott-az-egyetemi-lovoldozest-tervezo.htmlEgy 28 éves férfi 2006 és 2010 között tervezte lemészárolni ELTE-s hallgatótársait. Két és fél év börtönt kapott.News--Talpig szexruhában sétált egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150623-szadomazo-ruhaban-setal-budapesten-egy-ferfi.htmlA Facebookon vírusként terjedő fotón a VIII. kerületi Lövölde tér zebráján kelt át egy férfi, tetőtől talpig bőr szettben.News--Krokodilt találtak a Körösben - Ez lehet az év kamuja?http://www.life.hu/news/20150623-krokodilt-talaltak-a-korosben.htmlKrokodil-pánik alakult ki a Körös folyónál. Vagy a horgászok trükköznek, vagy Amazonassá változott a folyó. NewsThinkstockNem lett senki hatoslottó milliomos a héten - Ezek voltak a nyerőszámokhttp://www.life.hu/news/20150621-ezek-voltak-a-nyeroszamok-a-hatoslotton.htmlTovább nő a tét a jövő heti hatoslottó sorsoláson, ugyanis vasárnap senki nem vitte el a főnyereményt. NewsThinkstock"Toleránsnak kell lenni" - Angelina Jolie megszólalt menekültügybenhttp://www.life.hu/news/20150621-angelina-jolie-megszolalt-menekultugyben.htmlAngelina Jolie Törökországban meglátogatott egy egy szíriai menekülteket befogadó tábort. "A világ a tömeges áttelepülés korszakát éli" -nyilatkozta. News--Nyári meleg helyett újra beköszönt a tavaszhttp://www.life.hu/news/20150621-tavaszias-ido-lesz-a-heten.htmlVáltozatos időjárásnak nézünk elébe jövő héten: napsütésre, záporokra és szeles napokra is készülni kell. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.