Ítéletidő június végén? Meddig tart még a kora őszi időjárás?

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
tavasz hideg időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amilyen kellemesen indult a nyár, olyan gyorsan fordult rosszra az idő egyik napról a másikra. De mire számíthatunk még?

Szerdán főleg délen és keleten még többfelé alakul ki eső, záporeső. Élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet délután jóval az átlagos alatt, 20 fok körül alakul. Csütörtökön jelentősen csökken a felhőzet, az ország nagy részén már többórás napsütésre számíthatunk. Keleten lehet több felhő az égen, itt zápor is kialakulhat. Pénteken a napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak néhol valószínű zápor, 24 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Időjárás, viharfelhő Budapest felett Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

A hétvégében sem bízhatunk: szombaton nap közben erősen megnövekszik a felhőzet és délutántól egyre többfelé várható zápor, zivatar. Vasárnap a szeles, borús délelőttöt derengő délután követi, 25 fok köré kúszhat a hőmérő higanyszála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.