Így emlékezett a Titanic rendezője elhunyt barátjára

Forrás: AFP/Ed Jones -
halál James Cameron Titanic (film) megemlékezés James Horner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Horner zenéje milliók szívét érintette meg, a tragikus balesetben elhunyt zeneszerzőt pedig nemcsak a rajongók, hanem régi barátja, a Titanic rendezője, James Cameron is gyászolja.

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt, a kétszeres Oscar-díjas zeneszerző magángépével zuhant le Kaliforniában. James Hornert, aki többek közt a Titanic zenéjét is szerezte, az egész szakma gyászolja. Régi barátja, James Cameron rendező pedig meg is szólalt a tragédia kapcsán.

Forrás: AFP/Ed Jones

"Hihetetlenül sokkoló! Halála hatalmas veszteség. Olyan sok zenét szerezhetett volna még, annyi embernek tudott volna örömöt okozni a csodás dallamokkal. Éppen egy közös munkánkat terveztük, ez azonban már nem valósulhat meg vele" - nyilatkozta a People magazinnak megrendülten az Oscar-díjas rendező, James Cameron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.