Demcsák Zsuzsa: "Ma a másodfokú bíróság hatályon kívül helyezte az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjemet a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól!"

Demcsák Zsuzsa műsorvezető ügy bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa volt férjét a januárban ellene indított büntetőperben minden vádpont alól felmentették, most viszont lehet, mégsem ússza meg, hogy felelősségre vonják.

Annak idején Kiss Józsefet rongálással, lopással, és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg a Mokka műsorvezetője – emlékeztet a Blikk. Januárban azonban a bíróság felmentette a férfit. Most viszont úgy tűnik, fordul a kocka.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ügynek ugyanis csütörtökön volt a tárgyalása, melyet követően a másodfokú bíróság, ahova ügyészi fellebbezés miatt került az eset, elrendelte, hogy az elsőfokú bíróság új eljárást folytasson le, a felmentő ítéletet pedig helyezze hatályon kívül.

A történtekre Zsuzsa rögtön reagált is a hivatalos Facebook oldalán.

"Nem szólaltam meg eddig a folyamatban lévő ügyeimben. Tettem ezt azért, mert a jogi utak lassabban őrölnek, mint a bulvár rafinált kerekei. Nem is vették ezt jó néven a bulvárlapok, melyek közül az egyik ma is aljas, szemenszedett rágalmakat sorakoztat fel ellenem.
Van viszont egy hírem! Ma a másodfokú bíróság HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTE az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjemet a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól! A másodfok új eljárás lefolytatására kötelezi a bíróságot önellentmondásra és súlyos eljárásjogi hibákra hivatkozva.
A tisztelt újságírókat kérem, hogy a tényekről írjnak és ne váljanak részesévé egy kétségbeesett bosszúálló hadjáratnak!!!
Köszönöm!"

Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓriási megtiszteltetés: Conchita Wurst a Rolling Stone címlapjánhttp://www.life.hu/news/20150624-conchita-wurst-a-rolling-stone-cimlapjan-oriasi-megtiszteltetes.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese örömmel posztolta ki közösségi oldalára, hogy rákerült a Rolling Stone magazin címlapjára. Nem csoda, hogy boldog, ez ugyanis, ahogy ő is írta, hatalamas dolog.News--Cigánybált rendeznek Damu Roland tiszteletérehttp://www.life.hu/news/20150624-damu-roland-cigany-balban-vesz-majd-reszt.htmlDamu Roland rajongói oldalán korábban az volt olvasható, hogy ő roma származásúnak vallja magát.News--Védett személyekként kezelték a 4 for Dance tagjaithttp://www.life.hu/news/20150624-vedett-szemelyekkent-kezeltek-a-4-for-dance-tagjait-kubaban.htmlA kubai állam speciális bánásmódban részesítette a magyar táncegyüttes tagjait, a 4 for Dance tagjait, akik Havannán és Santa Clarán léptek fel hatalmas sikerrel.NewsOrigoDemcsák Zsuzsa Kis Grofót kérte születésnapjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150617-demcsak-zsuzsa-kis-grofot-kerte-szuletesnapjara.htmlFásy Ádám a szerzője Kis Grofó egyik legismertebb slágerének, ami Demcsák Zsuzsának is nagy kedvence lett.TV + BulvárOrigoAlekosz állítja, nem ez volt az első eset: "Demcsák Zsuzsa arcára kiült a megvetés, a lenézés és a gyűlölet"http://www.life.hu/bulvar/20150606-alekosz-allitja-nem-ez-volt-az-elso-eset-amikor-a-tv2-mokkajaban-demcsak-zsuzsa-es-karasz-robert.htmlA hét sztorija vitathatatlanul Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja, azaz az arra való médiareakciók. Ha nem ismered a történetet, arról többek között ittolvashatsz, most pedig jöjjön Alekosz posztja, ugyanis ő sem hagyta szó nélkül a vele való bánásmódot. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.