Blaha Lujza baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset történt a Blaha Lujza tér előtt, a Népszínház utcánál ma reggel 8 óra körül. A környéken éppen emiatt tumultus várható a közlekedésben.

A József körúton a Blaha Lujza tér előtt, a Népszínház utcánál péntek reggel 8 óra után történt a baleset. A sérült autók a belső sávot foglalják el, a Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint "tumultus" van a környékén.

Hosszú Katinka ismét rekordot döntött!http://www.life.hu/news/20150620-hosszu-katinka-uszo-iron-lady-megdontotte-a-us-open-rekordot.htmlÚjabb csúcsot döntött meg hazánk egyik legnagyobb büszkesége, Hosszú Katinka, aki Facebook oldalán osztotta meg a hírt rajongóival. NewsAFPSokkoló! Megásatták vele saját sírját és belelőttékhttp://www.life.hu/news/20150611-az-iszlam-allam-nevu-terrorszervezet-terroristai-megasattak-vele-a-sirjat-majd-belelottek.htmlÚjabb borzalmas videót hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam nevű terrorszervezet: a felvételen egy férfit arra kényszerítenek, ássa meg saját sírját, majd mikor végzett vele, belelövik a gödörbe. NewsThinkstockAugusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Tragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország szépe győztesének szerelmehttp://www.life.hu/news/20150626-ongyilkos-lett-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-gyoztesenek-szerelme.htmlHét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. News--Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓriási megtiszteltetés: Conchita Wurst a Rolling Stone címlapjánhttp://www.life.hu/news/20150624-conchita-wurst-a-rolling-stone-cimlapjan-oriasi-megtiszteltetes.htmlA 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese örömmel posztolta ki közösségi oldalára, hogy rákerült a Rolling Stone magazin címlapjára. Nem csoda, hogy boldog, ez ugyanis, ahogy ő is írta, hatalamas dolog.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.