Megható kutyabarátság! El sem mozdul vak társa mellől a terrier

Forrás: Boredpanda -
kutya terrier megható vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy észak-angliai csatornában találtak rá a két kutyusra, akik elválaszthatatlanok egymástól. A vak Jack Russel terriernek egy Staffordshire Bull terrier az oltalmazója és igaz barátja.

Ahogy rájuk találtak, rögtön kiderült, hogy a két kutyát nem lehet elválasztani egymástól, így közösen vitték őket menhelyre. Látó barátja mindenhova követi a vak kutyust, szinte el sem mozdulnak egymás mellől. Most együtt keresnek nekik örökbefogadót, és egy nyugodt, békés otthont.

Forrás: Boredpanda

Forrás: Boredpanda

Tragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország szépe győztesének szerelmehttp://www.life.hu/news/20150626-ongyilkos-lett-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-gyoztesenek-szerelme.htmlHét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. News--Schobert Norbi: "Az volt életünk legszebb időszaka, amikor még kettesben éltünk"http://www.life.hu/news/20150625-schobert-norbi-szerint-az-volt-elete-legszebb-idoszaka-mikor-ketten-eltek-rekaval.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka láthatóan odavannak egymásért. Mindig ügyelnek arra, hogy valamennyi időt kettesben töltsenek. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huBálint Antónia a bírósághoz fordulhttp://www.life.hu/news/20150625-balint-antonia-a-birosagra-megy-a-vadak-ellen.htmlÚgy tűnik, a bíróságon folytatódik Sarka Kata és Bálint Antónia vitája.News--Székletes sütit tálalt fel egy férfi - Mágikus szósznak nevezte a termékethttp://www.life.hu/news/20150625-szeklettel-etette-szobatarsat.htmlEgy nő különleges desszertet talált a konyhában. Eláruljuk, nem kérte el a receptet. NewsThinkstockA nap videója: Így nyomja az éneklő zsiráfemberhttp://www.life.hu/news/20150625-zsiraf-ember-enekel-video.htmlMarvin Gaye örökzöld slágerét, búgja egy emberzsiráf. Kapaszkodj meg, hihetetlen produkció következik!NewsOrigoSegítség, támad a hereharapóhal! http://www.life.hu/news/20150625-hereharapohal-a-strandolok-ellensege.htmlEgyre gyakoribb vendég a vízekben a pacu hal, ami a férfiak legérzékenyebb pontjára támad. Au!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.