27 turistát mészároltak le a terroristák Tunéziában

Forrás: Twitter -
hotel terrortámadás mészárlás turista lövöldözés Tunézia vendég szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia: brit sajtóértesülések szerint összesen 27 áldozata van a szúszai szállodában történt lövöldözésnek. A két terrorista közül az egyiket a rendőrség lelőtte.

Két Kalasnyikovval felfegyverzett terrorista rontott be a szúszai Imperial Marhaba ötcsillagos hoteljének magánstrandjára, ahol tüzet nyitottak az ott pihenő vendégekre - írja az Origo a RIA Novosztyi orosz hírügynökség és tunéziai belügyi forrásokra hivatkozva.

Forrás: Twitter

A rendőrség tűzpárbajba keveredett a terroristákkal. Összesen 27 áldozatról számolt be a The Guardian, a támadók közül egy veszítette életét a tűzharcban. Az Origón folyamatosan frissítik a fejleményeket - kattints ide értük!

9/11 – Amerika teljes készültségben van a terrortámadás évfordulójánhttp://www.life.hu/news/20140911-szeptember-11-en-a-terrortamadasok-evfordulojan-az-egyesult-allamok-teljes-keszultsegben-van.htmlBár az amerikai belbiztonsági minisztériumnak nincs tudomása konkrét terrorfenyegetésről, az Egyesült Államok biztonsági szolgálatai a korábbi évekhez hasonlóan most is fokozott készültségben várják a 2001. szeptember 11-i terrortámadások évfordulóját.News--Nyilvános lett a CIA-akta: tudomásuk volt a 2001. szeptember 11-i terrortámadások tervérőlhttp://www.life.hu/news/20150613-nyilvanos-lett-a-cia-akta-tudomasuk-volt-a-2001-szeptember-11-i-terrortamadasok-teverol.htmlAz amerikai Központi Hírszerző Ügynökség, azaz a CIA nyilvánosságra hozta azt a vizsgálati jelentését, amely a 2001. szeptember 11-i terrortámadások előtt elkövetett saját mulasztásairól szól.News--Gyerekei terrorizálják Michelle Obamáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-michelle-obama-amerikai-first-ladynek-nem-konnyu-a-gyerekeivel.htmlMég az amerikai first lady sem találta meg a módját, hogyan jusson dűlőre kamasz gyerekeivel.CsaládAFPA rendőrség lelőtte a terroristákat, túszokat szabadítottak kihttp://www.life.hu/news/20150109-a-charlie-hebdo-francia-szatirikus-lap-elleni-merenylet-elkovetoi-ellen-hajtovadaszat-indult-a.htmlVége a franciaországi túszdrámáknak, a terroristákat leőtték.News--Egy agresszorral élek együtt: párkapcsolati lelki terror odahazahttp://www.life.hu/intim/20141116-parkapcsolati-terror-dominancia-kerdese-erzelmi-lelki-zsarolas-a-kapcsolatban.htmlMélységesen leértékeled önmagad? Folytonos tagadásban élsz? Belemész olyan dolgokba, melyeket valójában nem kívánsz? Vagy nem is bírsz? Például még több házimunka, vagy tárgyiasított, gépies, ledomináló szex? Elképzelhető, hogy egy lelkileg sérült és egyfolytában támadó emberrel élsz együtt.Intim--Pippa Middletont nyilvánosan terrorizálják?http://www.life.hu/news/20140701-pippa-middleton-interjujaban-elmondta-nyilvanosan-terrorizaljak-katalin-hercegno-eskuvoje-ota.htmlKatalin hercegnő húga a Today magazinnak adott interjújában vallott arról, miben és hogyan változott meg élete a királyi esküvő és a mára ikonikussá vált koszorúslányruha után.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.