Két kisfiú égett halálra Galgahévízen

Forrás: Origo -
halál baleset gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTI tájékoztatása szerint két eszméletlen kisfiúra találtak rá a tűzoltók egy égő családi házban. Az elsődleges adatok szerint a felügyelet nélkül hagyott gyerekek bennégtek otthonukban.

Egy 3 és egy 5 éves kisfiú veszítette életét a Pest megyei Galgahévizen, amikor házukban tűz ütött ki.

Illusztráció Forrás: Origo

A Katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila az esettel kapcsolaban elmondta, hogy a Szent István utcában egy 50-60 négyzetméteres házban keletkezett a tűz, de a tűzoltók kiérkezésekor már nem lángolt.

Az épületben két eszméletlen kisgyermeket találtak, akiket a mentők megpróbáltak újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. A két kisfiú halálának pontos okát szakértők vizsgálják.

Sokkoló! A fagyasztóba tette szüleit, miután megölte őkethttp://www.life.hu/news/20150627-a-fagyasztoba-tette-szuleit-miutan-megolte-oket.htmlBrutális gyilkossággal vádoltak meg egy férfit, miután két holttestet találtak a fagyasztójában, melyekről azt feltételezik, hogy a szüleié. NewsElhunyt Benkő Krisztián irodalomtörténész és esztétahttp://www.life.hu/news/20150626-elhunyt-benko-krisztian-irodalomtortenesz-es-eszteta.htmlAz ELTE, valamint a Színház és Filmművészeti Egyetem előadója idén decemberben töltötte volna a 36. életévét.NewsOrigoMár nem Beyoncé és Jay-Z a leggazdagabb sztárpár! Vajon ki taszította le őket a trónjukról?http://www.life.hu/news/20150626-taylor-swift-es-calvin-harris-lett-a-leggazdagabb-sztarpar-beyonce-es-jay-z-utan.htmlNem is olyan régen még Beyoncé és Jay-Z volt a legtöbb pénzt kereső celebpáros a világon. Szerencsétlenségükre azonban Taylor Swift összejött Calvin Harisszel, és a fiatal pár elvette a megtisztelő címet.News--27 turistát mészároltak le a terroristák Tunéziábanhttp://www.life.hu/news/20150626-terrortamadas-volt-egy-tuneziai-szallodaban-ahol-27-vendeget-meszaroltak-le-a-tamadok.htmlTragédia: brit sajtóértesülések szerint összesen 27 áldozata van a szúszai szállodában történt lövöldözésnek. A két terrorista közül az egyiket a rendőrség lelőtte.NewsOrigoSokkoló: 8 gyermekét ölte meg egy 51 éves asszonyhttp://www.life.hu/news/20150626-8-gyermeket-olte-meg-majd-rejtette-el-a-haza-korul-egy-asszony-dominique-cottrez.htmlApjával való vérfertőző kapcsolatából születtek azok a gyerekek, akikkel a nővérként dolgozó Dominique Cottrez végzett az elmúlt években, majd a családi ház különböző pontján rejtette el a holttestüket.News--Iskolaigazgató rúgott fel egy bicikliző lányt Kaposváronhttp://www.life.hu/news/20150626-kaposvaron-iskolaigazgato-rugott-fel-egy-biciklizo-lanyt.htmlEgy 18 éves kerékpározó lánnyal keveredett állítólag szóváltásba a kaposvári iskolaigazgató, aki a lány elmondása szerint nem éppen a legszebb módját választotta a konfliktuskezelésnek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.