Készülj a forróságra: visszatér az igazi nyár!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita -
meleg időjárás Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok-sok napsütés és végre felmelegedés - így kezdődik a július.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn eleinte a középső országrészben, délután már inkább keleten várható záporeső. Több napsütés a Nyugat-Dunántúlon valószínű. A legmagasabb hőmérséklet 23-28 fok között valószínű.

Július elsején, szerdán már csapadék nem valószínű, 26-30 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön is sok napsütésre lehet számítani.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita

Pénteken, szombaton és vasárnap is csapadékmentes idő várható. Pénteken nappal 28-31 fok várható. Szombaton 28-32, vasárnap pedig 30-34 fokig melegszik a levegő - írja az Origo.

Tiszta Amerika - Lövöldözés volt egy veszprémi pékségbenhttp://www.life.hu/news/20150628-lovoldozes-tort-ki-egy-veszpremi-peksegben.htmlRálőtt a vele szemben támadólag fellépő rablóra egy veszprémi pékségben egy vagyonőr vasárnap, a támadót kórházba vitték és őrizetbe vették.News--Brutális! Több mint 500 ember megégett egy bulibanhttp://www.life.hu/news/20150627-80-ember-megegett-egy-buliban-tajvanon.htmlSzörnyű, szinte horrorfilmbe illő baleset történt Tajvanban. Tűz ütött ki a főváros egyik szórakoztató parkjában, ötszáztizenhatra nőtt vasárnapra a sérültek száma, van, akinek bőrfelülete 40 százaléka megégett.News--Ő volt az első nő, aki megpróbálta átevezni Csendes-óceánt - Nem sikerült nekihttp://www.life.hu/news/20150614-kimentettek-a-tengerbol-a-csendes-oceant-atevezni-tervezo-elso-not.htmlEgy héttel az indulása után a rossz időjárás miatt megszakítani kényszerült útját az amerikai Sonya Baumstein, aki az első nőként akart egyedül átevezni a Csendes-óceánon, Japánból Kaliforniába.News--Nem túl étvágygerjesztő - Élő gyíkot szolgáltak fel véletlenülhttp://www.life.hu/news/20150613-egy-elo-gyik-volt-az-ebed-mellett-az-air-india-repulojen.htmlAz Air India egyik utasa posztolt Twitteren keresztül egy képet, amin az látszik, hogy az ebédje mellé egy élő gyíkot is kapott.News--Megdöbbentő! Náci egyenruhában és horogkeresztekkel masíroznak a gyerekek - Videóhttp://www.life.hu/news/20150613-naci-egyenruhaban-es-horogkeresztekkel-lepett-fel-egy-mexikoi-cheer-dance-gyerekcsapat.htmlAz alábbi abszurd felvétel az egész világon kicsapta a biztosítékot: 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masíroztak a színpadon, az egyikük még karlendített is a közönségnek. News--Durva autóbaleset szelfizés közben - videóhttp://www.life.hu/news/20150522-negy-fiatal-szenvedett-autobalesetet-szelfibotozas-kozben.htmlÉrdemes mindenkinek jól az agyába vésni: mozgó járműben jobb hanyagolni a szelfibotozást. Hogy miért? Nézd végig a videót és megtudod!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.