Tiszta Amerika - Lövöldözés volt egy veszprémi pékségben

Forrás: AFP/Martin Bureau -
fegyveres rablás rendőrség pékség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rálőtt a vele szemben támadólag fellépő rablóra egy veszprémi pékségben egy vagyonőr vasárnap, a támadót kórházba vitték és őrizetbe vették.

Az MTI ügyeletes sajtószóvivője elmondta, hogy hajnalban egy maszkos férfi hatolt be egy veszprémi egyetemvárosi pékségbe, az alkalmazottat kalapácsot a kezében tartva megfenyegette, majd magához vette az irodában tárolt készpénzt.

A vagyonőr az életét veszélyeztető támadás elhárítására lőfegyveréből több figyelmeztető lövést adott le a levegőbe, majd mivel a rabló továbbra is támadólag lépett fel, célzott lövést adott le a lábára.

A rendőrség vizsgálja, a vagyonőr jogszerűen használta-e lőfegyverét.

Forrás: police.hu

Brutális! Több mint 500 ember megégett egy bulibanhttp://www.life.hu/news/20150627-80-ember-megegett-egy-buliban-tajvanon.htmlSzörnyű, szinte horrorfilmbe illő baleset történt Tajvanban. Tűz ütött ki a főváros egyik szórakoztató parkjában, ötszáztizenhatra nőtt vasárnapra a sérültek száma, van, akinek bőrfelülete 40 százaléka megégett.News--Kocsitetőn szállítottak hullákat az M3-ason - Brutális fotóhttp://www.life.hu/news/20150614-kocsiteton-szallitottak-hullakat-az-m3-ason.htmlA Facebookon terjed az a hátborzongató fotó, amely tanúsága szerint valaki két, fóliába csavart hullát szállított az autója tetejére kötözve az M3-as autópályán pénteken.NewsThinkstockŐ volt az első nő, aki megpróbálta átevezni Csendes-óceánt - Nem sikerült nekihttp://www.life.hu/news/20150614-kimentettek-a-tengerbol-a-csendes-oceant-atevezni-tervezo-elso-not.htmlEgy héttel az indulása után a rossz időjárás miatt megszakítani kényszerült útját az amerikai Sonya Baumstein, aki az első nőként akart egyedül átevezni a Csendes-óceánon, Japánból Kaliforniába.News--Hihetetlen találmány- A jövő kerekesszékének a lépcső sem akadályhttp://www.life.hu/news/20150613-a-jovo-kerekesszekevel-a-lepcsokon-is-fel-lehet-jutni.htmlElső blikkre úgy néz ki, mint átlagos kerekesszék. Akkor következik az igazi mutatvány, ha lépcső kerül az útjába!News--Megdöbbentő! Náci egyenruhában és horogkeresztekkel masíroznak a gyerekek - Videóhttp://www.life.hu/news/20150613-naci-egyenruhaban-es-horogkeresztekkel-lepett-fel-egy-mexikoi-cheer-dance-gyerekcsapat.htmlAz alábbi abszurd felvétel az egész világon kicsapta a biztosítékot: 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masíroztak a színpadon, az egyikük még karlendített is a közönségnek. News--Nem túl étvágygerjesztő - Élő gyíkot szolgáltak fel véletlenülhttp://www.life.hu/news/20150613-egy-elo-gyik-volt-az-ebed-mellett-az-air-india-repulojen.htmlAz Air India egyik utasa posztolt Twitteren keresztül egy képet, amin az látszik, hogy az ebédje mellé egy élő gyíkot is kapott.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.