Újra itt a budapesti óriáscsúszda! Te se hagyd ki!

Fotó: Hargitay Olivér/Facebook/INGYEN óriáscsúszda Budapesten -
szórakozás Budapest csúszda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben az évben is felállítják Budapesten az óriáscsúszdát, ami már tavaly is hatalmas népszerűségnek örvendett.

Idén is lesz ingyenes csúszdázási lehetőség, ezúttal az Örs vezér téri metróvégállomásnál. Az élmény garantált, főleg ha bevállalós vagy. 10 órától kezdve az első három fürdőruhás jelentkező két főre szóló strandbelépőt kap ajándékba.

Fotó: Hargitay Olivér/Facebook/INGYEN óriáscsúszda Budapesten

Mikor?

2015. július 2-án, csütörtökön reggel 7-től délután 18:00-ig

Hol?

A X. kerületben, az Örs vezér téri metróvégállomásnál lévő, aluljáróba vezető lépcsőn.

Ünnepeljük a Dunát!http://www.life.hu/news/20150629-ma-van-a-nemzetkozi-duna-nap.htmlMa van a Nemzetközi Duna Nap, amit 2004 óta ünnepelnek a Duna menti országok, így Magyarország is.News--Éljen! Holnap többet alhatunkhttp://www.life.hu/news/20150629-holnap-egy-masodperccel-tobbet-alhatunk.htmlA Párizsi Obszervatórium fontos bejelentést tett: június 30-án hosszabbodik az idei év. Bevezették ugyanis a szökőmásodpercet. NewsThinkstockMegújulnak az ELTE gólyatáboraihttp://www.life.hu/news/20150629-teljesen-megujulnak-az-elte-golyataborai.htmlTeljesen megújulnak az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) gólyatáborai. A jogi kar és a tanítóképző kar idén nem szervez gólyatábort. NewsThinkstockRúzsa Magdi agarakkal és versenylóval melegít a Derbyrehttp://www.life.hu/kult/20150629-ruzsa-magdi-enekesno-agarakkal-es-versenyloval-melegit-a-derbyre.htmlAz énekesnő versenyagarak és egy versenyló társaságában vette szemügyre a Kincsem Parkot, ahol pénteken az izgalmasnak ígérkező galopp-, agár- és ügetőversenyek után nagyszabású koncertet ad majd.Kult--Szabó Győző portréját 350 ezerért árulják a Louvre-banhttp://www.life.hu/kult/20150629-szabo-gyozo-portrejat-350-ezerert-aruljak-a-louvre-ban.htmlAlbert László művész festményét, amelyet Szabó Győzőről készített, közel 350 000 forintnyi összegért árulják Párizsban.Kult--Éljen! Animációs filmben kel éltre Piszkos Fred és Fülig Jimmyhttp://www.life.hu/kult/20150626-rejto-jeno-hires-karakterei-ahogy-piszkos-fred-is-animacios-filmben-ternek-vissza.html2017-ben jöhet a Rejtő Jenő könyvéből készülő animációs film, ami - látva a grafikákat - nagyot fog szólni.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.