Mi a közös Kim Kardashianban, Martin Luther Kingben és Ronald Reaganben? Most megtudhatod!

Forrás: AFP/Rick Diamond -
Ronald Reagan beszéd kim kardashian Martin Luther King
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő olyan nagy nevek nyomdokaiba lépett, mint Martin Luther King és Ronald Reagan. De vajon mit tett ezért?

Kim Kardashian meghívást kapott a kaliforniai Commonwealth Clubba, hogy beszédet tartson. A klub előadói sokszor elismert emberek, vagy tudósok, akik komoly témák kutatói.

Forrás: AFP/Rick Diamond

A terhes celebnő, aki a klub vezetősége szerint egy új jelenség megtestesítője, főleg a közösségi médiáról beszélt, de mellékesen azt is megemlítette, hogy szigorúbb fegyvertartási szabályokra lenne szükség.

Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--Keveslik a Germanwings-tragédia hozzátartozói a kártérítésthttp://www.life.hu/news/20150701-a-germanwings-katasztrofa-aldozatainak-hozzatartozoi-keveslik-a-lufthansa-karteriteset.htmlMéltánytalan összeget ajánlott fel a Lufthansa a tragédiában elhunytak kártérítésére az áldozatok családjait képviselő ügyvédek szerint.News--Ördög Nóra termeli a legtöbb pénzt - Ő a legeladhatóbb magyar celebnőhttp://www.life.hu/news/20150701-ordog-nora-termeli-a-legtobb-penzt-a-forbes-magazin-legertekesebb-celebek-rangsoraban.htmlIdén is Alföldi Róbert lett a legértékesebb ember a Forbes magazin által immár másodszor felállított celebrangsorban. A lista második helyére Stahl Judit került, de Ördög Nóra is kiemelt helyen szerepel.News--Napi cuki! Kiskacsákat fogadott örökbe a macskahttp://www.life.hu/news/20150630-kiskacsakat-fogadott-orokbe-a-macska.htmlAmikor a gazdák meglátták a kiskacsákat a macska felé totyogni, nagyon megrémültek. A macska azonban ahelyett, hogy bántotta volna őket, maga mellé fogadta a kis bolyhosokat.News--Bemutatjuk a világ egyetlen kar nélküli, női repülőgép-pilótájáthttp://www.life.hu/news/20150630-jessica-cox-a-vilag-egyetlen-kar-nelkuli-noi-repulogep-pilotaja.htmlA hölgy bebizonyította, hogy testi fogyatékossága ellenére is valóra váltja álmait, és megszerezte a pilóta végzettséget.News--"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.