Daróczi Dávid édesapja még mindig nyomoz fia halála után - "Egy fulladásos öngyilkos nem vérzik"

Forrás: MTI/Kovács Attila -
öngyilkos Daróczi Dávid öngyilkosság tragédia nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Choli bácsi a mai napig nem hiszi el, hogy fia öngyilkos lett. A család nem törődött bele az ügy lezárásába.

Az egykori kormányszóvívő 2010-ben halt meg egy Andrássy úti lakásban. A közvetlen környezete elmondása alapján a férfinak semmi oka nem volt arra, hogy öngyilkos legyen. Daróczi édesapja szerint a gázcső, melyre fiát felakasztva találták, három és fél méteres magasságban volt, és azt maximum széken állva érte volna el a kormányszóvivő. Létrát, vagy bármilyen más bútort nem találtak a helyszínen, így nem érti, hogyan mászhatott fel olyan magasra - írja a Story magazin.

Forrás: MTI/Kovács Attila

"A fiam ruháit megkaptuk, és az inge véres volt. Tudomásom szerint egy fulladásos öngyilkos nem vérzik" – mondta Choli bácsi, aki az ügy lezárta óta folyamatosan gyűjti az információkat a nyomozás újraindításához.

Öccse azt állítja: Nem halt meg Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/news/20150702-molnar-csilla-megsem-halt-meg-es-kulfoldon-el.htmlA tragikusan elhunyt szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor önkezével végett vetett az életének, azonban vannak, akik szerint még mindig életben van. Állítólag többek közt Molnár Csilla öccse is ezt állítja.NewsOrigoAmerikai milliárdos tett keresztbe Vajna Tímeánakhttp://www.life.hu/news/20150702-vajna-timea-bajba-kerult-egy-amerikai-milliardos-kijelentese-miatt.htmlA világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.News--Először beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--Bizarr helyek a világban - Madarak öngyilkossága Jatingábanhttp://www.origo.hu/tudomany/20150212-bizarr-helyek-a-vilagban-madarak-ongyilkossaga-jatingaban.htmlEgy északkelet-indiai Asszám államban fekvő kis faluban évről-évre madarak tömegei követnek el látszólag öngyilkosságot. Számos kutató eredt a jelenség nyomába, pontos magyarázatokat azonban a mai napig nem sikerült találni. Túlvilági erők állnak a háttérben, vagy természetes folyamatokra vezethető vissza a jelenség? A föld bizarr helyeiről szóló cikksorozatunk harmadik részében Jatinga kerül középpontba.TudományNánási Pál szemével a világ - Workshop a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20150630-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-workshop-a-studioban.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási Pál--Etikett órán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikett órán vett részt Sarka Kata és királynői, akik a hétvégén a monacói a hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretén belül.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.