Az évszázad balesete: delfin törte el egy nő bokáját

Fotó: Dombovári Tibor -
lábtörés boka baleset delfin láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Delfinek megfigyelésére indult hajójával kirándulni egy kaliforniai család, amikor a közelben úszkáló tengeri emlősök egyike hirtelen felugrott a fedélzetre, így történt a nem mindennapi baleset.

A delfin vadul csapkodott maga körül a fedélzeten, a pár és két gyereke a hajó másik felébe menekült, miközben segítségért telefonáltak. Rendőrségi motorcsónak mentette ki őket a szorult helyzetből. A mentőakcióról a rendőrök szerdán a Twitteren tettek közzé képeket.

Fotó: Dombovári Tibor
"A delfinek gyakran úsznak a csónakok közelébe, általában ártalmatlanul. Ilyen esettel még soha nem találkoztunk" – mesélte Jeff Hallok, az Orange megyei rendőrség munkatársa a Los Angeles Timesnak.
Elrajtolt az idei, 47. Kékszalag Árkád Nagydíj http://www.life.hu/news/20150702-elrajtolt-az-idei-47-kekszalag-arkad-nagydij.htmlJúlius 2-án, csütörtök reggel 9 órakor megkezdődött a Balaton egyik legnagyszabásúbb eseménye: elrajtolt a 47. Kékszalag vitorlásverseny. News--Július 2-án Telihold és Százszoros nap! – Használd ki te is a lehetőségeket!http://www.life.hu/news/20150702-julius-2-an-telihold-es-szazszoros-nap-hasznald-ki-te-is-a-lehetosegeket.htmlA tibeti hagyományok szerint minden Telihold napja százszoros erővel bír. Ezeken a napokon különösen érzékenyek vagyunk. Megérzéseink felerősödve működnek.News--Ma déltől lezárják a Lánchidat - vasárnapig lesznek forgalomkorlátozásokhttp://www.life.hu/news/20150702-ma-deltol-lezarjak-a-lanchidat-vasarnapig-lesznek-forgalomkorlatozasok-a-red-bull-air-race-miatt.htmlA Red Bull Air Race programjai miatt csütörtök déltől vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten, a Duna-part Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszán és környékén, írja az MTI.NewsAltatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történethttp://www.life.hu/news/20150624-altatodallal-nyugtatta-a-rendor-a-balesetben-meghalt-ferfi-kislanyat-coloradoban.htmlEgy coloradói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. NewsOrigoUtasokkal együtt szabadult el a hullámvasút Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150523-utasokkal-egyutt-szabadult-el-a-hullamvasut-budapesten.htmlCsak a szerencsén múlt, hogy senkinek nem esett baja szombat délután a Budapesti Állat-és Növénykertben, amikor is utasokkal a fedélzeten elszabadult a hullámvasút.NewsMTI/Beliczay László100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület http://www.life.hu/news/20150523-100-nap-felelem-nelkul-megerkezett-a-legujabb-kihivas-orulet.htmlEgy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.