Így néz ki a világ legmenőbb vízi csúszdája - Videó!

víz Texas Nyár csúszdapark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tombol a hőség, az emberek többsége ezért a vízpartra menekül. Az extrém élmények kedvelőinek van is egy tippünk, ha vizes kikapcsolódásra vágynak.

Texasban található a világ legmenőbb és legvadabb vízi csúszdája, amelyen végigsuhanni biztosan elképesztő élmény lehet. Az ötletét a téli sítrambulin adta, és volt olyan, aki biciklivel és gumicsónakkal is próbálkozott rajta.

Ha megmásztad a pályát, csak választanod kell a három lecsúszó terep közül, melyek mind más magasságuak.

Tragédia! Öngyilkos lett egy börtönőr Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150703-ongyilkos-lett-egy-bortonor-a-szegedi-fegyhaz-es-bortonben.htmlSaját szolgálati fegyverével, a szerda esti munkába állását követően lőtte le magát egy biztonsági felügyelő a Szegedi Fegyház és Börtönben. News--Hoppá! Felkészültek Erzsébet királynő esetleges halálárahttp://www.life.hu/news/20150703-felkeszultek-erzsebet-kiralyno-esetleges-halalara-a-bbc-fog-tudositani-es-a-kutyaknak-is-jo-helyuk.htmlII. Erzsébet brit királynő idén 89 éves. És bár egészségi állapotával szerencsére nincsenek komoly gondok, nem csoda, ha az ország felkészül arra, hogyan fogják bejelenteni majd a királynő halálát. NewsHőségridadó: szombattól egészen szerdáig tart - készülj fel a forróságra!http://www.life.hu/news/20150703-hosegridado-szombattol-egeszen-szerdaig-tart-keszulj-fel-a-forrosagra.htmlAz országos tisztifőorvos – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján 2015. július 4. (szombat) 0:00 órától július 8. (szerda) 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást ad ki. News--Tizenkétmillió forintra büntették Bajor Imre "orvosát"http://www.life.hu/news/20150703-tizenketmillio-forintra-buntettek-bajor-imre-orvosat-vargha-zoltant.htmlAhogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár 2014. augusztus 6-án feladta a harcot. News--8 hétig nem ment vécére, majd meghalt a tinédzserhttp://www.life.hu/news/20150703-nyolc-hetig-nem-ment-vecere-a-tinedzser-majd-meghalt-szivinfarktust-kapott.htmlTragikus halált halt az a 16 éves lány, aki két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését. Az angol fiatallal szívroham végzett. NewsThinkstockErről már hallottatok, csajok? A Hot Man Dance az új őrülethttp://www.life.hu/news/20150702-hot-man-dance-csapat-a-magic-mike-hires-dalaira-tancol.htmlA Hot Man Dance, mint stílus: a show-tánc és a modern táncok ötvözete mely a szórakoztató és az erotikus táncművészettel keveredik – de figyelem, nem összekeverendő a chippendale show-val!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.