Heim Pál Gyermekkórház kislány eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizenkét éves Szénási Rebeka június 29-én este egyszerűen kisétált egy elvileg zárt ajtón. Hogy történhetett meg mindez?

A súlyosan cukorbeteg Rebeka édesapja elárulta: a kislány inzulin nélkül életveszélyben van, annyira súlyos beteg. Eddig annyi bizonyos, hogy Rebeka egy másik lánnyal együtt este kilenc órakor egyszerűen kisétál egy ekkor elméletileg már zárt kapun. „Egyszerűen kijöttek egy másik lánnyal az ajtón. Ezt nem értem, hogy sikerülhetett nekik, főleg este. Ha napközben kisétál, azt még értem valahogy, de kilenc órakor?!" - mondta az apa a Borsnak.

Szénási Rebeka, Heim Pál Gyermekkórház, eltűnt Forrás: Facebook / Eltűnt gyerekek

A másik kislányt azóta megtalálták, Rebekáról viszont továbbra sincs hír. Az apa azt mondta, a legutóbbi információ, amit kapott az volt, hogy a Keleti Pályaudvarnál, majd Nagykátán látták. A Heim Pál Gyermekkórház közleménye szerint "a gyermek az intézmény biztonsági rendszerét kijátszva önkényesen távozott". A szökést négy percen belül észrevették, és értesítették is a hatóságokat, és a szülőket is. Hogy a kislány hogyan szökhetett meg, azt még hatósági és belső vizsgálattal próbálják kideríteni.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási
helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,hívja a rendőrséget: 107 vagy 112 számon vagy az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111

Az évszázad balesete: delfin törte el egy nő bokájáthttp://www.life.hu/news/20150702-delfin-ugrott-egy-hajora-egy-nonek-eltorte-a-bokajat.htmlDelfinek megfigyelésére indult hajójával kirándulni egy kaliforniai család, amikor a közelben úszkáló tengeri emlősök egyike hirtelen felugrott a fedélzetre, így történt a nem mindennapi baleset.News--Elrajtolt az idei, 47. Kékszalag Árkád Nagydíj http://www.life.hu/news/20150702-elrajtolt-az-idei-47-kekszalag-arkad-nagydij.htmlJúlius 2-án, csütörtök reggel 9 órakor megkezdődött a Balaton egyik legnagyszabásúbb eseménye: elrajtolt a 47. Kékszalag vitorlásverseny. News--Július 2-án Telihold és Százszoros nap! – Használd ki te is a lehetőségeket!http://www.life.hu/news/20150702-julius-2-an-telihold-es-szazszoros-nap-hasznald-ki-te-is-a-lehetosegeket.htmlA tibeti hagyományok szerint minden Telihold napja százszoros erővel bír. Ezeken a napokon különösen érzékenyek vagyunk. Megérzéseink felerősödve működnek.News--Ma déltől lezárják a Lánchidat - vasárnapig lesznek forgalomkorlátozásokhttp://www.life.hu/news/20150702-ma-deltol-lezarjak-a-lanchidat-vasarnapig-lesznek-forgalomkorlatozasok-a-red-bull-air-race-miatt.htmlA Red Bull Air Race programjai miatt csütörtök déltől vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten, a Duna-part Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszán és környékén, írja az MTI.NewsAltatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történethttp://www.life.hu/news/20150624-altatodallal-nyugtatta-a-rendor-a-balesetben-meghalt-ferfi-kislanyat-coloradoban.htmlEgy coloradói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. NewsOrigoMég a végén jó idő lesz a hosszú hétvégén? Furcsán alakul a a pünkösdi időjáráshttp://www.life.hu/news/20150523-meg-a-vegen-jo-ido-lesz-a-hosszu-hetvegen-az-esozes-mellett-a-nap-is-kisut.htmlNapok óta halljuk, hogy a várva várt hosszú hétvégén heves esőzések várhatók. Ez be is bizonyosodott, ám nincs ok az aggodalomra: úgy tűnik, csodaszép napsütésre is számíthatunk még ezeken a napokon. Bicikliket, piknikpokrócokat elő!NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.