Halálhírét keltették Korda Györgynek

Forrás: Korda György és Balázs Klári / Facebook -
Korda György halál Balázs Klári halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda Györgyről borzalmas álhírt terjesztettek: azt állították, elhunyt az énekes. 

"Nem tudni, ki szórakozik velünk, de meg fogja ütni a bokáját, az biztos" - háborodott fel Gyuri bácsi felesége, Balázs Klári. "Gyuri sosem bántott senkit, igazán nem érdemli ezt! Még mielőtt a tatabányai fellépésre indultunk, kiírtam a közösségi oldalamra, hogy aki akar, meggyőződhet élőben arról, milyen remekül van a férjem. Rengteteg hozzászólás érkezett, a rajongókat is felháborították a történtek."

Korda György Forrás: Korda György és Balázs Klári / Facebook

Gyuri bácsit nem igazán foglalkoztatják ezek a rémhírek, ő csak ennyit fűzött hozzá a történtekhez: "Tudod, hogy akinek a halálhírét keltik, az százhúsz évig él!" - mesélte a hot!-nak.

Tizenkétmillió forintra büntették Bajor Imre "orvosát"http://www.life.hu/news/20150703-tizenketmillio-forintra-buntettek-bajor-imre-orvosat-vargha-zoltant.htmlAhogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár 2014. augusztus 6-án feladta a harcot. News--Hőségridadó: szombattól egészen szerdáig tart - készülj fel a forróságra!http://www.life.hu/news/20150703-hosegridado-szombattol-egeszen-szerdaig-tart-keszulj-fel-a-forrosagra.htmlAz országos tisztifőorvos – az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján 2015. július 4. (szombat) 0:00 órától július 8. (szerda) 24:00 óráig a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást ad ki. News--Eltűnt egy kislány a Heim Pál Gyermekkórházbólhttp://www.life.hu/news/20150703-eltunt-egy-tizenket-eves-kislany-szenasi-rebeka-a-heim-pal-gyermekkorhazbol.htmlA tizenkét éves Szénási Rebeka június 29-én este egyszerűen kisétált egy elvileg zárt ajtón. Hogy történhetett meg mindez?NewsOrigoAz évszázad balesete: delfin törte el egy nő bokájáthttp://www.life.hu/news/20150702-delfin-ugrott-egy-hajora-egy-nonek-eltorte-a-bokajat.htmlDelfinek megfigyelésére indult hajójával kirándulni egy kaliforniai család, amikor a közelben úszkáló tengeri emlősök egyike hirtelen felugrott a fedélzetre, így történt a nem mindennapi baleset.News--Ma déltől lezárják a Lánchidat - vasárnapig lesznek forgalomkorlátozásokhttp://www.life.hu/news/20150702-ma-deltol-lezarjak-a-lanchidat-vasarnapig-lesznek-forgalomkorlatozasok-a-red-bull-air-race-miatt.htmlA Red Bull Air Race programjai miatt csütörtök déltől vasárnap estig forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten, a Duna-part Lánchíd és a Margit híd közötti szakaszán és környékén, írja az MTI.News100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület http://www.life.hu/news/20150523-100-nap-felelem-nelkul-megerkezett-a-legujabb-kihivas-orulet.htmlEgy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.