Életüket kockáztatták a rendőrnők, hogy megvédjenek egy autóst

Forrás: Thinkstock -
rendőrnő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két rendőrnő az árokba hajtott, hogy elkerüljenek egy balesetet. 

A két rendőrnőnek eredetileg az autópályán kellett volna mennie, azonban mégis Érden kötöttek ki. Beálltak egy nő autója mögé, aki továbbra is szabályos tempóban haladt.

"Éppen orvoshoz igyekeztünk, a kisfiam a hátsó ülésen ült" – mondta a Blikknek a nő – "Velem szemben, az én sávomban felbukkant egy autó, így fékeznem kellett."

Ijesztő fékcsikorgás hallatszott, hamarosan ki is derült, mi történt.

"Amikor hátranéztem, azt láttam, hogy a rendőrautó mellém ér, majd az árokba sodródik, előtte még egy oszlopot is kidöntött!" - mondta. Azonnal félrehúzódott, és odafutott az árokban kikötött rendőrautóhoz, melynek egyik utasa megsérült, mentőt hívtak hozzá.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ha ugyanis a két rendőrnő nem rántja el a kormányt, hátulról a nő autójába csapódott volna a rendőrautó, amikor a sávban felbukkant a másik jármű. A hátsó ülésen a nő kisfia ült, a két rendőrnő így megakadályozta, hogy baja essen a gyereknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.