Ejha! Tündérmesébe varázsolt egy lányt Cristiano Ronaldo

Forrás: Instagram/ Austin Milan -
Vacsora Las Vegas Ronaldo telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai lánynak az volt a szerencsenapja, amikor elveszítette a telefonját, azt ugyanis maga Cristiano Ronaldo találta meg – és ez még nem minden.

Austin Woolstenhulme Las Vegasban hagyta el a telefonját. Ki tudja, hogyan és miért, de olyan szerencséje volt a lánynak, hogy azt éppen Cristiano Ronaldo találta meg.

Forrás: Instagram/ Austin Milan

A focista pedig el is jutatta tulajdonosához az elhagyott tárgyat, de nem is akárhogy tette mindezt: egy vacsorára hívta el őt és barátnőit is. Ez aztán a stílusos húzás, nem igaz? A lány úgy érezhette, az üvegcipellőt hozta el neki a herceg.

Erről beszél most mindenki! Íme, Cristiano Ronaldo új nője

Irina Shayk már a múlté, ha minden igaz, most a Real Madrid dögös sportriporterével melegedett össze a futballsztár. Nézd meg róluk a fotót!

Meghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/news/20150707-meghalt-a-vilag-legidosebb-ferfija-aki-112-eves-volt.html112 éves korában hunyt el a japán Momoi Sakari, aki a világ legidősebb férfija volt.News--44 évesen elhunyt a 80-as évek sztárjahttp://www.life.hu/news/20150707-amanda-peterson-a-berbaratno-alomaron-sztarja-44-eves-koraban-elhunyt.htmlHoltan találták coloradói otthonában a 44 éves Amanda Petersont, aki a 80-as években több tinifilmben is játszott.NewsNorthfoto80 éves a Dalai Lámahttp://www.life.hu/news/20150706-dalai-lama-ma-junius-6an-lett-80-eves.htmlA 14. dalai láma, a tibeti buddhizmus vallási vezetője tegnap 80 éves lett.News--Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfihttp://www.life.hu/news/20150703-hajlektalan-ferfi-nyugozte-le-zongorajatekaval-a-jarokeloket.htmlA floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.News--Vásárolnál házat Péniszvaginán? http://www.life.hu/news/20150708-nem-akarjak-megvenni-a-peniszvaginai-hazat.htmlSvédország déli részén immár több, mint ezer napja árulnak egy házat, de egy vevő sem akadt még rá. Az indok egészen meglepő. NewsOrigoMegvan az ötmilliárd forint tulajdonosa – jelentkezett a lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150707-megvan-a-lottonyertes-az-otmilliard-forint-tulajdonosa-minden-idok-masodik-legnagyobb.htmlA szerencsés május közepén vitte el minden idők második legnagyobb lottónyereményét. A nyertesről néhány információt már közölt a Szerencsejáték Zrt.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.