Betört a kocsmába, majd elaludt a padlón

Forrás: Thinkstock -
betörés Mozsgó részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 23 éves férfi betört a mozsgói kocsmába. Az üzemeltető talált rá másnap, rendőröket hívott a békésen szendergő férfire. 

Július 6-án hajnalban betört egy fiatal férfi a mozsgói kocsmába. A 23 éves betörőt nem volt nehéz elfogni, ugyanis a helyszínen elaludt. A kocsma üzemeltetője talált rá reggel, rögtön értesítette a rendőröket.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A rendőrök felébresztették a férfit, elfogák és a kapitányságon kihallgatták gyanúsítottként - számolt be a bama.hu.

A Szigetvári Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt eljárást indított ellene.

Elhunyt Mednyánszky Ági színésznőhttp://www.life.hu/news/20150708-elhunyt-mednyanszky-agi-neves-szubrett-szineszno.htmlA gyászhírt az Operettszínház tette közzé a Facebook-oldalán. NewsOrigoMegvan az ötmilliárd forint tulajdonosa – jelentkezett a lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150707-megvan-a-lottonyertes-az-otmilliard-forint-tulajdonosa-minden-idok-masodik-legnagyobb.htmlA szerencsés május közepén vitte el minden idők második legnagyobb lottónyereményét. A nyertesről néhány információt már közölt a Szerencsejáték Zrt.NewsThinkstockMeghalt a világ legidősebb férfijahttp://www.life.hu/news/20150707-meghalt-a-vilag-legidosebb-ferfija-aki-112-eves-volt.html112 éves korában hunyt el a japán Momoi Sakari, aki a világ legidősebb férfija volt.News--A leghírhedtebb angol bűnözőtől kapott képeslapot a lány, aki elvesztette lábáthttp://www.life.hu/news/20150707-a-leghirhedtebb-angol-bunozotol-kapott-kepeslapot-a-lany-aki-elvesztette-labat.htmlEgy 17 éves lány elvesztette lábát a néhány hónappal ezelőtti angliai hullámvasút-balesetben. Egészen megdöbbentő, "Jobbulást!" feliratú képeslapot kapott.NewsOrigoEgy lány megfojtotta barátnőjét, mert melegítőt viselthttp://www.life.hu/news/20150706-egy-lany-megfojtotta-baratnojet.htmlA 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. NewsThinkstockBedrogozta, majd megerőszakolta áldozatát Bill Cosbyhttp://www.life.hu/news/20150707-bill-cosby-komikus-droggal-kabitotta-el-majd-eroszakolta-meg-aldozatat.htmlAz AP hírügynökség megszerezte a híres komikus megerőszakolásos ügyének dokumentumait.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.