eltűnt emberek Balaton vízibicikli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vízibicikliről került a vízbe, majd eltűnt az a fiatalember, aki után jelenleg is kutatnak Balatonszemes szabad strandján.

Az MTI-vel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője, Tarr Mihály közölte: a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság kérésére kutatócsoportjuk a Rupert sürgősségi mentőhajóval és egy másik mentőhajóval indult a helyszínre.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap délután Balatonalmádiban merült el és tűnt el a vízben egy fiatalember, az a 22 éves férfi szintén vízibicikliről ugrott a Balatonba.

Még mindig balesetveszélyes az utca, ahol Rékasi Károly ütközött http://www.life.hu/news/20150708-meg-mindig-balesetveszelyes-az-utca-ahol-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-balesetezett.htmlAnnak ellenére, hogy az ott élők már korábban kérvényezték, hogy azon az útszakaszon, amelyen Rékasi Károly is balesetet szenvedett egy hete, szállítsák lejjebb a megengedett maximális sebességet és létesítsenek kijelölt gyalogátkelőhelyeket, érdemi változás nem történt. News--Ejha! Tündérmesébe varázsolt egy lányt Christiano Ronaldohttp://www.life.hu/news/20150708-christiano-ronaldo-talalta-meg-egy-lany-elveszett-telefonjat.htmlAz amerikai lánynak az volt a szerencsenapja, amikor elveszítette a telefonját, azt ugyanis maga Christiano Ronaldo találta meg – és ez még nem minden.News--Megvan az ötmilliárd forint tulajdonosa – jelentkezett a lottónyerteshttp://www.life.hu/news/20150707-megvan-a-lottonyertes-az-otmilliard-forint-tulajdonosa-minden-idok-masodik-legnagyobb.htmlA szerencsés május közepén vitte el minden idők második legnagyobb lottónyereményét. A nyertesről néhány információt már közölt a Szerencsejáték Zrt.NewsThinkstockBetört a kocsmába, majd elaludt a padlónhttp://www.life.hu/news/20150708-elaludt-a-mozsgoi-kocsmaban-a-betoro.htmlEgy 23 éves férfi betört a mozsgói kocsmába. Az üzemeltető talált rá másnap, rendőröket hívott a békésen szendergő férfire. NewsThinkstockTömegverekedés volt a Nyugatinálhttp://www.life.hu/news/20150707-tomegverekedes-volt-a-nyugatinal.htmlNyolc embert állítottak elő a hajnali verekedés miatt a Nyugati pályaudvarnál.News--Vásárolnál házat Péniszvaginán? http://www.life.hu/news/20150708-nem-akarjak-megvenni-a-peniszvaginai-hazat.htmlSvédország déli részén immár több, mint ezer napja árulnak egy házat, de egy vevő sem akadt még rá. Az indok egészen meglepő. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.