Tombolt a vihar - Jégeső, szélvihar, kidőlt fák, akadozó közlekedés, áramszünet

vihar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délután három óra után Magyaroszágot is elérte a vihar. Budapesten háromnegyed ötkor előbb a viharos szél kezdett fújni, majd a jégeső is lecsapott. 

A Life.hu egyik munkatársa a Hungária körúton igyekezett haza. "Hatalmas jégdarabok esnek, tombol a szél, az úttest tele van faágakkal, az autók igyekeznek lehúzódni" - mondta.

Forrás: Origo

Egy másik kolléganőnk a Balatonról küldött fotót...

Forrás: Origo

A 17 órás állapot a következő: a Budapesti Közlekedési Központ több járata is fennakadásokkal közlekedik a fővárost is elérő vihar miatt. A BKK a Facebook-oldalán közölte, hogy a Csepeli (7-es) HÉV nem közlekedik, mert fa dőlt a felsővezetékre, az 52-es villamos helyett pótlóbusz jár a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között, a 88-as, a 140-es, a 140B, a 172-es és a 272-es autóbusz a külső végállomások felé rövidített útvonalon közlekedik fakidőlés miatt. A Libegő sem jár. Az M3-as metró az Árpád híd és Kőbánya-Kispest között nem közlekedik. Budapest több részén áramszünet van.

Így csapott le a vihar

A szerda délutáni ítéletidőt az Origó élőben követi. ITT kísérheted figyelemmel te is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.