Nagyon cuki! Egy papagáj a legjobb barátja a golden retrievernek

kutya golden retriever papagáj cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bob, a brazil golden retriever nagy állatbarát: kedvence egy papagáj, akivel szinte elválaszthatatlanok.

Bobnak saját Instagram és Facebook oldala is van, amiket több tízezren követnek. Nem is csoda, mert nagyon cuki, szívesen eteti például pirítóssal a kis barátját, a piros foltos sárga papagájt.

Napi cuki! Kiskacsákat fogadott örökbe a macskahttp://www.life.hu/news/20150630-kiskacsakat-fogadott-orokbe-a-macska.htmlAmikor a gazdák meglátták a kiskacsákat a macska felé totyogni, nagyon megrémültek. A macska azonban ahelyett, hogy bántotta volna őket, maga mellé fogadta a kis bolyhosokat.News--Így tanulnak mászni a mosómedvék - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20150630-mosomedve-tanul-fara-maszni-errol-video-keszult.htmlElképesztően aranyos videóra bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon.News--Cuki videó terjed az interneten: Az orángután megcsodálja a kisbabáthttp://www.life.hu/news/20150618-cuki-video-egy-kisbabarol-es-egy-orangutanrol.htmlEgy fiatal anyuka magával vitte az állatkertbe a kisbabáját, ahol elképesztő dolog történt.News--A nap legcukibbja: Kicsi tacsi Mickey egérnek öltözvehttp://www.life.hu/news/20150605-video-cuki-tacsko-kutya-mickey-egernek-oltozve.htmlRábukkantuk a vasárnap délutánt kétségtelenül még jobbá tevő videóra. NewsOrigoEnnyire cuki tacskókat még nem láttál! Mindenre képesek!http://www.life.hu/news/20150601-tacsko-kutyak-nagyon-cukik.htmlNem is gondolnád, hogy mennyi vicces helyzetbe keveredhet egy kicsike tacskó ebben a nagy világban.NewsOrigoA nap videója - Ez már tényleg túl sok cukiság egyszerre!http://www.life.hu/news/20150528-a-vilag-legedesebb-allatos-videoja.htmlKiskutyákból és kiscicákból sosem elég! Egyetlen videóban annyi cukiságot halmoztak össze, hogy teljesen odavagyunk. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.