Neee! Megszűnhet a pattogós fólia

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Empire331 -
buborékfólia buborék pattogtatás fólia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyiunk kedvence, a buborékfólia veszélybe került. A cégek ugyanis azon gondolkodnak, hogy nem gyártják többet.

A pukkanós papír, azaz a buborékfólia, évtizedek óta kedvelt csomagolóeszköz, amely ráadásul remek stresszoldóként is funkcionál. Kathleen M. Dillon, a Western New England College professzora szerint bizonyítottan megnyugtathatja az embereket az anyag érintése. Még kísérletet is végrehajtott diákjaival, amelyből kiderült, a fólia pattogtatása tényleg nyugtató hatású.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Empire331

Egy korszak azonban most lehet, hogy lezárul. A fóliát gyártó cégek azt tervezik, hogy új technikával gyártják majd a csomagolóeszközt. Most jön azonban a sokkoló információ: ezeket a buborékokat nem lehet majd kipukkasztani!

Javasoljuk, hogy szerezz be néhány ívet a pukkanós fóliából az ínséges időkre!

Micsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-érthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-bauko-eva-es-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-sztarjai-a-tv2-csatornan.htmlAz RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt. TV + Sztárok--Mi történt a hollywoodi szívtipróval? Nagyon elhagyta magát Matthew McConaugheyhttp://www.life.hu/sztarok/20150709-matthew-mcconaughey-hollywoodi-szinesz-szinte-felismerhetetlen-legujabb-fotojan.htmlMatthew McConaughey nők ezreinek szívét rabolta már el szexi megjelenésével - most viszont mintha kicsit elhagyta volna magát.TV + SztárokOrigoRihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/sztarok/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoDisznója után kutyájával csókolózott Miley Cyrushttp://www.life.hu/intim/20150710-miley-cyrus-enekesno-disznoja-utan-kutyajaval-csokolozott.htmlAz állatbarát énekesnő nagyon közeli viszonyt ápol kis barátaival – szívesen nyalogatja őket, vagy nyalogattatja magát velük, ha arról van szó.Intim--Hoppá! Szakított az RTL Klub sztárpárja?http://www.life.hu/intim/20150710-edina-es-laci-a-valo-vilag-7-jatekosai-talan-szakitottak.htmlKritikus időszakot élnek az egykori Való Világosok: VV Edina és VV Laci kapcsolata nagyon úgy tűnik, hogy véget ért. IntimOrigoMariah Carey nagyon cuki anyukahttp://www.life.hu/csalad/20150709-mariah-carey-enekesno-nagyon-cuki-anyuka-kislanyaval-helikopterezett.htmlAz énekesnő és kislánya Jeruzsálem felett helikopterezett tegnap. Az eseményről egy aranyos fotót is megosztott a híresség.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.