Válogatott sportolók is kárt szenvedtek a szerdai viharban

Forrás: PETER SZALMAS/Peter Szalmas -
vihar viharkárok sportoló időjárás kár kajak-kenu Kolonics György Vízisport Központ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
40 milliós kár keletkezett a szerdai vihar miatt a csepeli Kolonics György Vízisport Központban, ahol válogatott sportolók hajói is megsérültek. 

A szerdai vihar 40 millió forintos kárt okozott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) központi bázisában, a csepeli Kolonics György Vízisport Központban - adta hírül az MTI.

Forrás: PETER SZALMAS/Peter Szalmas

A viharban megsemmisült több válogatott versenyző hajója, valamint épületek is megrongálódtak. Schmidt Gábor, a szövetség főtitkára elmondta, a bakui Európa Játékokon győztes Dudás Miklós és a férfi kajaknégyes, valamint a kenus Nagy Péter hajója is használhatatlanná vált.
"A legfontosabb, hogy a válogató előtt álló sportolóink felkészülése nincs veszélyben, a szövetség a tartalék hajóiból tudott megfelelő sporteszközt biztosítani a számukra. A tönkrement hajókat ennek ellenére minél előbb pótolnunk kell és a megrongált épületeket helyreállítását is elkezdjük" - idézte a szövetség közleménye Schmidt Gábort.

Az MKKSZ-nek a hajókra és az épületekre is volt érvényes biztosítása, így a szövetség bízik abban, hogy a körülbelül 40 millió forintos kárt a biztosító megfizeti majd. A Gubacsi híd lábánál lévő vízitelep öt éve épült fel.

Micsoda váltás! Baukó Éva és Aleska otthagyták az RTL Klubot a TV2-érthttp://www.life.hu/sztarok/20150710-bauko-eva-es-aleska-diamond-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-sztarjai-a-tv2-csatornan.htmlAz RTL Klub két szexi brotrányhőse, akik a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban lettek szövetségesek, a konkurens csatornához, a TV2-höz igazoltak. Nem is akrámilyen műsorban láthatjuk majd őket együtt. TV + Sztárok--Bajor Marcell: "Van, hogy csak állok a sír mellett, de a legtöbbször beszélgetek apuval"http://www.life.hu/sztarok/20150709-bajor-imre-szinesz-fia-marci-meg-beszelget-apjaval.htmlCsaknem egy éve már, hogy a híres színész és nevettető, Bajor Imre elhunyt. Gyermekei sok nehézség árán, de lassan kezdenek megbarátkozni a gondolattal, hogy szeretett apukájuk nincs többé. TV + Sztárok--Rihanna felhagy az énekléssel?http://www.life.hu/sztarok/20150627-a-hires-enekesno-rihanna-felhagy-az-eneklessel.htmlAggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. TV + SztárokOrigoÍgy ér egymáshoz Hevesi Kriszta és Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20150630-hevesi-kriszta-szexualpszichologust-safrany-emese-aleska-tanitja-legtornara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Sáfrány Emese Aleska légtornakurzusára látogatott el, ahol egészen különleges pózokban találta Hevesi Kriszta szexuálpszichológust. TV + SztárokOrigoBotrány! Visszaéltek Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/sztarok/20150626-weisz-fanni-nevevel-visszaeltek-penzt-gyujtenek-a-neveben-a-siketeknek.htmlCsúnyán visszaéltek Weisz Fanni nevével, a modell közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a csalásra.TV + Sztárok--Exkluzív! Stohl András megmutatta egyéves kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20150627-stohl-andras-szinesz-megmutatta-egyeves-kislanyat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a strandon járt, ahol Stohl Andrást többek közt fürdőzési szokásairól faggatta. A színész legkisebb gyermekét is megmutatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.