Charlene monacói hercegnő Albert herceg Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albert 2005. július 12-én lett hivatalosan monacói herceg, trónra lépésének tizedik évfordulója alkalmából ismét hatalmas ünnepség volt a világ egyik legkisebb államában.

Zűrös évtizedek állnak a monacói hercegi család mögött. Elég csak Albert és Charlene 2011-es esküvőjére gondolni - ekkor szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszert a menyasszony többször is szökni próbált a házasság elől, ám végül hozzákényszerítették a herceghez. Azóta azonban sok minden megváltozott, hiszen tavaly végre megszülettek a hercegi pár ikrei, ez pedig úgy fest, elhozta a békét Albert és Charlene számára. Monaco pedig most lázban ég, hiszen Albert épp 10 éve hivatalosan is herceg, a szombati napot hatalmas ünnepségekkel töltötték az emberek. A hercegi pár dajkái megmutatták a bájos csemetéket is:

Jacques herceg és Gabriella hercegnő Forrás: AFP/Lionel Cironneau

Charlene szokás szerint szupercsinos volt:

Forrás: AFP/Valery Hache

És úgy fest, jól megvan férjurával. Ha ez a puszi csak a nyilvánosságnak szólt, akkor ügyesen taktikáznak, de mi azért reméljük, rendeződtek köztük a dolgok!

Forrás: AFP/Lionel Cironneau

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.