gyorsulási verseny katonai reptér kifutópálya Kalocsa sérülés tragédia meghalt halálos baleset autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este a használaton kívüli kalocsai katonai repülőtéren két autó gyorsulási versenyt rendezett. A járművek összeütköztek, az egyik utas a helyszínen életét vesztette.

Halálos balesettel végződött egy gyorsulási verseny a kalocsai repülőtéren - írja a baon.hu.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap úgy tudja, két autó versenyzett egymással a használaton kívüli kifutópályán, ekkor ütköztek össze. A katasztrófavédelem közlése szerint mindkét autóban 2 személy utazott, az egyik jármű utasa, aki a lap szerint egy 19 éves lány volt, a helyszínen életét vesztette. Az autót vezető férfi súlyosan, a másik kocsi utasai könnyebben sérültek meg. A rendőrség egyelőre vizsgálja a tragédia körülményeit.

Elő az esernyőkkel - megérkezett a hidegfront!http://www.life.hu/news/20150713-hidefront-erkezik-az-oszagba-szellel-es-esovel-idojaras-jelentes.htmlA hidegfrontnak köszönhetően, amely végigvonul térségünkön, ma sok lesz a felhő az égen, és csak rövid időre süthet ki a nap. NewsThinkstockKinder tojásban rejtegette a drogot a 3 gyerekes anyukahttp://www.life.hu/news/20150709-kinder-tojasban-rejtegette-a-drogot-egy-3-gyerekes-edesanya.htmlAz édesanya, elmondása szerint, egy barátjának tartogatta a körülbelül 80 ezer forint értékű kábítószert, amelyet egy Kinder csokitojásban rejtett el.NewsThinkstockHárom nap eső után csütörtökön tér vissza a forróság: Íme a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20150712-jovo-heti-idojaras-harom-nap-eso-utan-csutortokon-ter-vissza-a-forrosag.htmlAz ország felett átvonuló hidegfront miatt a következő napokban mérséklődik a felmelegedés, esőre, erős szélre is számítani lehet. A hét közepétől ismét napsütéses idő várható 30 Celsius-fok feletti maximumokkal, a hétvégén azonban újabb hidegfront érkezik.NewsThinkstockEltűnt egy vízibiciklis a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150708-eltunt-egy-vizibiciklis-a-balatonban.htmlEgy vízibicikliről került a vízbe, majd eltűnt az a fiatalember, aki után jelenleg is kutatnak Balatonszemes szabad strandján.News--Amerikai állampolgár lett az olimpiai bajnok magyar tornásznőhttp://www.life.hu/news/20150712-amerikai-allampolgar-lett-az-olimpiai-bajnok-magyar-tornaszno-onodi-henrietta.htmlTöbb, mint 20 év eltelt azóta, hogy Ónodi Henrietta 92-ben a barcelonia olimpián aranyérmet szerzett. A szépséges tornásznő ez idő alatt többek között háromszoros anyuka és amerikai állampolgár lett.NewsMTIJohnny Depp lánya lenne Natalie Portman kishúga?http://www.life.hu/news/20150708-johnny-depp-lanya-lily-rose-nagyon-hasonlit-natalie-portman-szinesznore.htmlKísérteties, mennyire hasonlít a világsztár 15 éves lánya, Lily Rose A fekete hattyú színésznőjére!NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.