A nap videója: így nyúlja le egy sirály az akciókamerát

akciókamera Sirály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles sirály megreptette a turista kameráját, aki le akarta filmezni a madarat.

Egy turista letette kameráját néhány percre, hogy levideózzon egy sirályt, aki azonban úgy döntött, ahelyett, hogy modellkedne, inkább kölcsönveszi az eszközt.

Megfogta, és elrepült vele, a kamera tulajdonosa pedig egy ideig kiabált a madárral, ami aztán leszállt, majd újra felrepült. Kis idő múlva megunta a videózást, és letette az akciókamerát, aminek a tulajdonosok nyilván nagyon örültek.

Késes-lövöldözős balhé a Váci úton - Ezt a férfit keresikhttp://www.life.hu/news/20150713-lovoldozes-a-vaci-uton.htmlFeltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. News--Legalább ötven kislánnyal kegyetlenkedtek egy lányiskolábanhttp://www.life.hu/news/20150709-lanyiskolaban-kegyetlenkedtek-legalabb-otven-kislannyal.htmlA személyzet tagjai és idősebb bentlakók is rendszeresen rontottak meg fiatal lányokat egy bentlakásos iskolában. NewsThinkstockBetört a kocsmába, majd elaludt a padlónhttp://www.life.hu/news/20150708-elaludt-a-mozsgoi-kocsmaban-a-betoro.htmlEgy 23 éves férfi betört a mozsgói kocsmába. Az üzemeltető talált rá másnap, rendőröket hívott a békésen szendergő férfire. NewsThinkstockJégvarázs-torta a javából! Ilyen csúnyát még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20150707-elrontott-jegvarazs-torta.htmlNem fogod elhinni, ha eláruljuk, hogy egy tortakészítő szerint kit ábrázol az alább látható édesség. News--Vásárolnál házat Péniszvaginán? http://www.life.hu/news/20150708-nem-akarjak-megvenni-a-peniszvaginai-hazat.htmlSvédország déli részén immár több, mint ezer napja árulnak egy házat, de egy vevő sem akadt még rá. Az indok egészen meglepő. NewsOrigoEgy lány megfojtotta barátnőjét, mert melegítőt viselthttp://www.life.hu/news/20150706-egy-lany-megfojtotta-baratnojet.htmlA 24 éves Jessica egy romantikus vacsora reményében ment a 21 éves Samantha lakásába. Az este azonban halálos véget ért. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.