Kivégezték a magyar származású tanárnő gyilkosát

gyilkosság Egyesült Arab Emírségek késszúrás vád magyar tanárnő kivégzés terrorcselekmény bevásárlóközpont
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyi idő szerint hétfő reggel végezték ki az Egyesült Arab Emírségekben azt a nőt, aki tavaly decemberben egy bevásárlóközpont mosdójában megölte a magyar származású Ibolya Ryant.

Alaa Báder Abdullah al-Hashemi beismerte, hogy múlt év decemberében 6 késszúrással végzett a magyar származású édesanyával, Ibolya Ryannel, majd két órával a gyilkosság után egy házi készítésű bombát helyezett el egy amerikai állampolgár háza elé Abu-Dzabiban - írja az MTI.

A biztonsági kamera felvétele a burkát viselő gyilkosról

Ahogyan azt korábban a Life.hu is megírta, az Arab-öböl menti állam szövetségi legfelsőbb bírósága múlt hónapban ítélte halálra a 31 éves 6 gyerekes édesanyát gyilkossági kísérlet és terrorcselekmények elkövetése miatt. Ez utóbbi közé tartozott a vád szerint az is, hogy pénzzel támogatta az al-Kaida terrorszervezetet, és az egyik közösségi oldalon terrorista ideológiát terjesztett.

Az Egyesült Arab Emírségekben ritkán hajtanak végre halálos ítéletet, illetve ritkák a terrortámadások és erőszakos bűncselekmények. Ugyanakkor az emírségek egyike azoknak az arab országoknak, amelyek csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni nyugati légicsapásokhoz.

Lazulj Peru felett! Te kibírnád ebben az üvegkapszulában?http://www.life.hu/news/20150712-peruban-egy-gyonyoru-skylodge-a-kilatas-fantasztikus.htmlA kalandvágyó turisták egészen biztosan imádni fogják a perui Andokban 122 méter magasan lévő magaslati kunyhót. A kilátás egyszerűen varázslatos! NewsOrigoDöbbenetes! Halálra ette magát a 23 éves lányhttp://www.life.hu/news/20150714-halalra-ette-magat-egy-23-eves-brit-lany.htmlEgy ritka, de nagyon súlyos rendellenessége miatt volt csillapíthatatlan az étvágya a brit Kirsty Derrynek. A fiatal lány szívelégtelenségben hunyt el.News--Végre beköszöntött a harmónia? Így ünnepelte Monaco Albert hercegethttp://www.life.hu/news/20150712-albert-10-eve-lett-monaco-hercege-ezt-unnepelte-a-miniallam.htmlAlbert 2005. július 12-én lett hivatalosan monacói herceg, trónra lépésének tizedik évfordulója alkalmából ismét hatalmas ünnepség volt a világ egyik legkisebb államában.News--Tragédia a gyorsulási versenyen: egy 19 éves lány meghalthttp://www.life.hu/news/20150713-halalos-balesettel-ert-veget-a-kalocsai-katonai-repuloter-gyorsulasi-versenye.htmlVasárnap este a használaton kívüli kalocsai katonai repülőtéren két autó gyorsulási versenyt rendezett. A járművek összeütköztek, az egyik utas a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstockTúszdráma: fegyveresek tartanak fogva civileket egy francia boltbanhttp://www.life.hu/news/20150713-francia-villeneuve-la-garenne-ben-ejtettek-tuszokat-fegyveresek-egy-boltban.htmlTúszdráma zajlik Franciaországban: Villeneuve-la-Garenne-ben a feltételezések szerint két fegyveres ejtett túszokat egy bevásárlóközpontban. News--Késes-lövöldözős balhé a Váci úton - Ezt a férfit keresikhttp://www.life.hu/news/20150713-lovoldozes-a-vaci-uton.htmlFeltehetően fegyver van a 29 éves Rácz Andrásnál, aki vasárnap délután 4 óra körül egy szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, majd kést rántott. Jelenleg is keresi a rendőrség. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.