Elképesztő képek! Csodaországba varázsolja gyermekeit a fotós!

Forrás:rhiannonlogsdon.com -
Csodaország fotós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai fotós elbűvölő képeken örökíti meg gyermekei kiskorát: csodaországot varázsol köréjük.

Rhiannon Logsdon második gyereke születése után vett egy profi gépet, csak mert szeretett volna jobb képeket készíteni a picikről. A dolog aztán a szenvedélyévé vált, mígnem egy egészen különleges technikát talált ki.

Forrás: rhiannonlogsdon.com

„A kedvenc játékaik, könyveik és álmaik inspirálnak” – mondta a fotós, akinek a gyerekei sárkányokkal harcolnak, dinoszauruszon lovagolnak, elérik a holdat, vagy akár repülnek, ha ahhoz van kedvük. Nézd meg a szebbnél szebb képeket!

Forrás: rhiannonlogsdon.com

Forrás: rhiannonlogsdon.com

Történelmi pillanat! Elhaladt a NASA űrszondája a Plútó melletthttp://www.life.hu/news/20150715-elhaladt-a-pluto-mellett-a-nasa-urszondaja-a-new-horizons.htmlAz űrkutatás történelmében most először közelítette meg ember alkotta eszköz a törpebolygót és holdjait.News--Intim fotókkal nosztalgiázik a dögös modellhttp://www.life.hu/news/20150715-suki-waterhouse-kinyitotta-a-regi-csaladi-albumot-amibe-meg-rajongoinak-is-betekintest-engedett.htmlÚgy látszik, Suki Waterhouse a napokban kinyitotta a régi családi albumot, amibe még rajongóinak is betekintést engedett.News--63 éves korábban elhunyt Tordasi Ildikó olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/news/20150715-elhunyt-tordasi-ildiko-olimpiai-bajnok.html63 éves korában elhunyt Tordasi Ildikó, az 1976-os montreali olimpia tőrvívó bajnoka. A halálhírt a Magyar Olimpiai Bizottság közölte a honlapján.News--Ma 70 éves Kudlik Júliahttp://www.life.hu/news/20150714-kudlik-julia-ma-unnepli-a-szuletesnapjat.htmlMa ünnepli 70. születésnapját a hazai televíziózás legendás alakja, Kudlik Júlia.NewsMTIDöbbenetes! Halálra ette magát a 23 éves lányhttp://www.life.hu/news/20150714-halalra-ette-magat-egy-23-eves-brit-lany.htmlEgy ritka, de nagyon súlyos rendellenessége miatt volt csillapíthatatlan az étvágya a brit Kirsty Derrynek. A fiatal lány szívelégtelenségben hunyt el.News--Újra itt a madárinfluenza! 170 ezer állatot kellett leölni egy brit farmonhttp://www.life.hu/news/20150713-ujra-itt-a-madarinfluenza-170-ezer-allatot-kellett-leolni-egy-brit-farmon.htmlH7N7-es vírus jelent meg pénteken egy brit farmon. A hírt ma megerősítették: valóban madárinfluenzáról van szó!NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.