Új őrület Japánban: legyen az esküvői tanúd egy láma!

Forrás: BoredPanda -
házasságkötés hotel esküvő őrület Japán láma szertartás esküvői tanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hozzászoktunk már a japán emberek kreativitásához és furcsaságaihoz, az esküvői tanúként funkcionáló láma azonban egyelőre még nem igazán jött át. Értelme nem sok van, viszont annál mutatósabb fénykép készülhet vele a ceremónia végén.

Országok, kultúrkörök, vallások és emberek válogatják, ki milyen szertartáson szeretné kimondani választottjának azt a bizonyos boldogító igent. Bár általában minden furcsa kelléknek és rituálénak megvan a maga értelme, a tanúként funkcionáló lámák kivételt képeznek ez alól.

Forrás: BoredPanda

A japán Tochiban található Hotel Epinard Nasu házasságkötő termének egyik különleges szolgáltatása, hogy igény esetén a szomszédos állatkert segítségével biztosítja a menyasszonyok és a vőlegények számára ezt a puha szőrű, fehér színű állatot, mint esküvői tanút.

Ráadásul még a szertartás után készült fotózáson is ott maradhatnak. Arról egyelőre nincsenek információk, pontosan milyen összeget is kell kipengetni a lámákért.

18 intő jel, hogy túltolod az esküvőszervezésthttp://www.life.hu/trend/20150630-eskuvoszervezes-ezek-a-jelek-ha-tulsagosan-sokat-foglalkoztal-a-lagzival.htmlHamarosan esküvőd lesz, ezért éjjel-nappal ezzel kapcsolatos cikkeket olvasol? Idén lesz a nagy nap, te pedig nyakig benne vagy a szervezésben? Feszült vagy, és ideges, úgy érzed, sosem érsz a végére, és azt veszed észre, hogy már a barátaidat sem érdekli a lagzitéma? Tóth Mihály ceremóniamester elárulja, melyek azok a jelek, amik arra utalnak, hogy szokás szerint túlszervezed a dolgokat. Trend--Újabb veszélyes őrület! Nyaralás a szülés előtthttp://www.life.hu/csalad/20150713-nyaralas-a-szules-elott-ez-az-uj-veszelyes-orulet.htmlEgyre jobban hódít a fiatal pároknál a szülés előtti nyaralás: rápihenni az állandó babasírásra, kettesben tölteni még néhány romantikus napot. Sokan azonban nem mérik fel ennek a veszélyét.CsaládThinkstockKészülődés az álomesküvőre - nézegess képeket Nicky Hilton nagy napjáról!http://www.life.hu/trend/20150712-nicky-hilton-es-james-rothschild-lagzija-sok-foto.htmlPénteken kimondta egymásnak a boldogító igent Nicky Hilton és James Rothschild, azóta pedig elöntötte az internetet sok-sok káprázatos fotó az álompár nagy napjáról. Mutatunk is néhány részletet!Trend--Őrület! Magas sarkúban vágtáznak a kínai nőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150710-kinai-nok-futasa-magas-sarku-cipoben.htmlTe még a legkényelmesebb sportcipőben is nehezen veszed rá magad a futásra? Vegyél példát a kínai csajokról.Ez Zsír!--150 kilót fogytak, hogy át tudják ölelni egymást az esküvőnhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150714-150-kilot-fogytak-hogy-at-tudjak-olelni-egymast-az-eskuvon-vegul-szakitottak.htmlA 40 éves Shane Graves és a 32 éves Marissa Schnell nagy fogyásba kezdett, hogy egymást átölelve tudjanak táncolni az esküvőn. A 90 napos fogyókúra során azonban szerelmük is elfogyott.Ez Zsír!ThinkstockÚj őrület: Tamponnal pózolnak a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/intim/20150611-tamponnal-pozolnak-az-interneten.htmlA menstruáció régóta tabutémának számít. Ez ellen próbálnak tenni az internetes közösségi oldalakon tamponnal pózolók.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.