Hangulatos, naplementés képet posztolt az Eurovízió jóképű győztese

Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw -
naplemente kutya Eurovíziós Dalfesztivál Mans Zelmerlöw Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa legszexibb hőséről, miután a magasba emelte a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál trófeáját, összegyűjtöttünk mindent, amit tudni érdemes. Azóta pedig, amikor csak posztol, örülünk, mert egyszerűen szeretjük nézni ezt a férfit, na!

Mans Zelmerlöw, aki épp a napokban ünnepelte 29. születésnapját, és aki szerint az Eurovízió a Super Bowl zenei megfelelője volt, imádja a teniszt, a golfot és nagy focirajongó is. Olyanyira, hogy a kutyusát is Lionel Messiről, a Barcelona klasszisáról nevezte el. A szexi zenész most is épp kedvencével fotózkododtt a svédországi Bjärehalvön városában:

Mans és Messi. Forrás: Facebook/Mans Zelmerlöw

Rányomult Boggie-ra az Eurovízió-győztes?

Korábbi cikkünk szerint az Eurovíziós Dalfesztivál szexis nyertesének nem volt elég a győzelem, a magyar versenyző telefonszáma is kellett volna neki. Anno a Dalfesztivál magyar nyelvű Facebook oldalára töltöttek fel egy képet Boggie-ról és a svéd Måns Zelmerlöwről. Ezt itt lesheted meg.
Cáfolja a sajtóhíreket Haás Vander Péter lányahttp://www.life.hu/news/20150716-cafolja-a-sajtohireket-haas-vander-peter-lanya.htmlA Facebookon válaszolt Haás Vander Péter lánya, Zsófia, a július 15-én megjelent internetes cikkekre. News--Elhunyt a neves magyar újságírónőhttp://www.life.hu/news/20150716-elhunyt-a-neves-magyar-ujsagirono-ferenczi-krisztina.htmlMéltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után életének 65. évében csütörtökön elhunyt Ferenczi Krisztina színésznő, író, újságíró; temetéséről később intézkednek - tájékoztatta a család az MTI-t.NewsPéntektől HŐSÉGRIADÓ lesz Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20150716-pentektol-hosegriadot-rendeltek-el-magyarorszagon-mert-kanikula-es-negyven-fok-varhato.htmlA legmagasabb fokú hőségriasztást, hőségriadót rendelt el pénteken 0 órától hétfő délután négy óráig az országos tisztifőorvos.NewsThinkstockSegítsünk Benedeknek! Hol vagy szőke lány a Budapest Parkból?http://www.life.hu/news/20150716-az-interneten-keresztul-keresi-parjat-egy-fiatal-fiu.htmlMajdnem tízezren osztották már meg azt a fotót a Facebookon, amin egy igen különleges szövegű hirdetés látható. Egy fiatal fiú próbálja megtalálni a "mandulaszemű" királylányát.NewsThinkstockAkarsz látni cuki majmokat? Nyíregyházán megteheted!http://www.life.hu/news/20150716-bovult-a-nyiregyhazi-allatpark-majomcsapata.htmlRitka félmajommal, egy sárgaszakállas makival bővült a Nyíregyházi Állatpark majomcsapata. Az új jövevényt már a látogatók is megtekinthetik a sóstógyógyfürdői látványosságban.News--Gondoltad volna, hogy a tengeri csigák ilyen bolyhosak? http://www.life.hu/news/20150716-japan-szoros-puha-tengeri-csigak.htmlA tengeri csigákról nem éppen a cuki szó jutott először eszünkbe. De csak addig, amíg meg nem néztük ezeket a kis szőrös példányokat!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.