A KÖKI Terminál tetőteraszáról zuhant a mélybe egy fiatal férfi

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
halál zuhanás öngyilkos Köki Terminál öngyilkosság baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi július 16-án délután a KÖKI Terminál bevásárlóközpont tetejéről esett ki, illetve ugrott le. 

A bevásárlóközpont igazgatója, Majsai Krisztina szerint a tetőkertről nem lehetséges véletlenül a mélybe esni, erre fizikailag nincs lehetőség, mert a terület maximális biztonságú, röplabdapályák, játszótér és futópálya is van egy szépen gondozott kerti területen. Az illető ennél magasabbra mászott: a harmadik emelet tetejére. Feltételezhető tehát, hogy a fiatalember szándékosan vetett véget az életének, de az esetet egyelőre a rendőrség vizsgálja.

Köki terminál Fotó: Hajdú D. András - Origo

A férfit a bevásárlóközpont orvosügyeletese a mentők kiérkezéséig próbálta újraéleszteni, de sajnos nem sikerült megmenteni az életét.

Kétgyermekes apa zuhant ki egy óbudai ház 10. emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20150717-ketgyermekes-apa-zuhant-ki-egy-obudai-haz-10-emeleterol.htmlA 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. NewsOrigoÉlő adásban ütközött össze két autó - videóhttp://www.life.hu/news/20150717-elo-adasban-utkozott-ossze-ket-auto-a-bah-csomopontnal-mikozben-az-m1-csatorna-tudositott.htmlAz M1 aktuális csatorna kollégája a helyszínről bejelentkezve tudósított épp a forgalomról, mikor a háta mögött két autó csúszott egymásba. NewsOrigoUtolsó perceiben felesége volt Haás Vander Péter melletthttp://www.life.hu/news/20150716-haas-vander-peterrol-betegsegerol-testvere-zsofia-meselt.htmlTavasszal került kórházba egy váratlan rosszullét miatt Haás Vander Péter, akit július 13-án ért a halál. NewsZseniális fotók a Plútóról – íme, az első képekhttp://www.life.hu/news/20150716-zsenialis-fotok-a-plutorol-ime-az-elso-kepek-a-bolygorol.htmlA NASA New Horizons elnevezésű űrszondája 2006. január 19-én indult útjára, most pedig elérte célját, és lenyűgöző fotókat készített a Plútóról. NewsOrigoÉlvezzük ki a napsütést, hétfőn jön az újabb viharhttp://www.life.hu/news/20150711-elvezzuk-ki-a-napsutest-hetfon-jon-az-ujabb-vihar.htmlSzombaton folytatódik a napos, csapadékmentes idő, csupán kevés felhő jelenhet meg az égen. Semmi izgalom, nyugodtan lehet napozni. Aztán hétfőn ismét jön a hidegfront.News--Hajnalban megdőlt a hidegrekordhttp://www.life.hu/news/20150711-hajnalban-megdolt-a-hidegrekord.htmlA felhőtlen éjszakát követő hajnalban a Nógrád megyei Zabaron megdőlt a napi országos hidegrekord, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.