Így lóg a nyelvünk a melegben – Cuki szarvas kánikulára

Forrás: NORTHFOTO -
cukiság meleg hőségriadó nyelv kánikula Nyár szarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szarvast éppen akkor sikerült a fotósnak lekapnia, amikor lógó nyelvvel megpihent. Mi pedig pontosan így érezzük ma magunkat a kánikulában.

A cuki állatot kutyasétáltatás közben kapta le egy lelkes gazdi és sikerült egy egészen különleges közeli fotót lőnie a lihegő szarvasról. Mivel hétvégén hőségriadó lesz, és jön a negyven fok, úgy gondoltuk aktuális a nyelvlógatós cukiság.

Forrás: NORTHFOTO
Péntektől HŐSÉGRIADÓ lesz Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20150716-pentektol-hosegriadot-rendeltek-el-magyarorszagon-mert-kanikula-es-negyven-fok-varhato.htmlA legmagasabb fokú hőségriasztást, hőségriadót rendelt el pénteken 0 órától hétfő délután négy óráig az országos tisztifőorvos.NewsThinkstockBerobban a kánikula - 40 fok várható a hétvégén!http://www.life.hu/news/20150715-berobban-a-kanikula-a-hetvegen-negyven-fokos-forrosag-varhato-szombaton-es-vasarnap.htmlTikkasztó meleg vár ránk szombaton és vasárnap, beköszönt a sivatagi forróság, így újra előkerülnek a szexi bikinik és színes napernyők.News--A nap videója: így tüntet jógázó gazdája ellen a macskahttp://www.life.hu/news/20150706-a-macskat-hidegen-hagyja-hogy-gazdaja-jogas-videot-szeretne-kesziteni-es-betelepszik-a-kepbe.htmlA szemfüles cirmost nem érdekelte, hogy gazdija jógapózban szeretett volna magáról videót készíteni.News--Fúj! Két végén égeti Miley Cyrus és kebelbarátnője...http://www.life.hu/news/20150717-miley-cyrus-es-kebelbaratnoje-stella-maxwell-ellatogatott-disneylandbe.htmlA botrányhős énekesnő és barinője, Stella Maxwell modell ellátogattak Disneylandbe, ahol gusztustalankodtak egy kicsit. Nem is kicsit, nagyon.News--Kétgyermekes apa zuhant ki egy óbudai ház 10. emeletérőlhttp://www.life.hu/news/20150717-ketgyermekes-apa-zuhant-ki-egy-obudai-haz-10-emeleterol.htmlA 40 éves férfi kedden este az óbudai Kórház utcában esett ki szülei 10. emeleti lakásából. NewsOrigoA KÖKI Terminal tetőteraszáról zuhant a mélybe egy fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20150717-a-koki-terminal-tetoteraszarol-zuhant-a-melybe-egy-fiatal-ferfi-julius-16an.htmlA férfi július 16-án délután a KÖKI Terminal bevásárlóközpont tetejéről esett ki illetve ugrott le. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.