Tom Hanks ellátogatott a Terror házába - Meghatották a látottak!

Forrás:Facebook/Terror Háza -
Tom Hanks világsztár Terror Háza múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországi tartózkodása alatt a világhírű színész ellátogatott a Terror háza múzeumba is, ahol szinte ledöbbent a látottakon.

Tom Hanks az utóbbi hetekben nálunk forgatta a Dan Brown-sikerregényéből készült Inferno című misztikus thrillert. A kétszeres Oscar-díjas színész a forgatás szünetében látogatott el a Teroor Házába. Mivel az édesapja a haditengerészetnél szolgált a második világháborúban, a sztárt gyerekkora óta megszállottan érdekli a történelem. Ő maga több történelmi témájú filmben is szerepelt, ezek közül a leghíresebb a Ryan közlegény megmentése. - írja az Origo.

Baranyi Márton kommunikációs igazgató és Tom Hanks Forrás:Facebook/Terror Háza

Tom Hanks a következő sorokat írta a Terror Háza vendégkönyvébe:

Tom Hanks bejegyzése a Terror Háza vendégkönyvében Forrás:Facebook/Terror Háza
A KÖKI Terminal tetőteraszáról zuhant a mélybe egy fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20150717-a-koki-terminal-tetoteraszarol-zuhant-a-melybe-egy-fiatal-ferfi-julius-16an.htmlA férfi július 16-án délután a KÖKI Terminal bevásárlóközpont tetejéről esett ki illetve ugrott le. News--Itt a vége? Halottaskocsi érkezett Bobbi Kristina Brownhozhttp://www.life.hu/news/20150717-bobbi-kristina-brown-hospice-kozpontjahoz-halottaskocsi-erkezett.htmlSajtóértesülések szerint rendőrök és ügyvédek jelentek meg a néhai Whitney Houston haldokló lányának hospice központja előtt, nem sokkal később pedig egy halottas szállító is felbukkant az intézménynél.News--Újabb tetkót varratott a dögös sportoló: A világbajnok a tetoválószalonból is posztolthttp://www.life.hu/news/20150716-lewis-hamilton-ujabb-tetovalast-varratott-es-a-szalonbol-is-posztolt.htmlEddig is számtalan tetkó díszítette már a Forma-1-es sztár világbajnok testét, de a napokban újabb varratott helyezett el magán.News--Fúj! Két végén égeti Miley Cyrus és kebelbarátnője...http://www.life.hu/news/20150717-miley-cyrus-es-kebelbaratnoje-stella-maxwell-ellatogatott-disneylandbe.htmlA botrányhős énekesnő és barinője, Stella Maxwell modell ellátogattak Disneylandbe, ahol gusztustalankodtak egy kicsit. Nem is kicsit, nagyon.News--Segítsünk Benedeknek! Hol vagy szőke lány a Budapest Parkból?http://www.life.hu/news/20150716-az-interneten-keresztul-keresi-parjat-egy-fiatal-fiu.htmlMajdnem tízezren osztották már meg azt a fotót a Facebookon, amin egy igen különleges szövegű hirdetés látható. Egy fiatal fiú próbálja megtalálni a "mandulaszemű" királylányát.NewsThinkstockBódi Sylvi leszámolt a szelfikkelhttp://www.life.hu/news/20150716-bodi-sylvi-modell-leszamolt-a-szelfikkel-nem-keszit-tobbet.htmlBódi Sylvi kemény kritikát fogalmazott meg azokkal szemben, akik éjjel-nappal szelfikkel bombázzák az internetet. NewsFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.