Döbbenetes! Másképp néznek ki az öröm és a bánat könnyei

fotó mikroszkóp könnycsepp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy holland fotós, Maurice Mikkers a könnycseppek mibenlétét kutatta. Rájött, hogy ezek korántsem hasonlítanak egymásra. Másképp néz ki a könnycsepp, ha hagymát vágunk, ha sírunk vagy ha a boldogságtól pityeredünk el. A mikroszkópban látottakat le is fényképzte, nézzétek.

Forrás: mymodernmet.com
Forrás: mymodernmet.com

Ugyanerre a megállapításra jutott Rose-Lynn Fisher amerikai fotográfus is, aki a saját és mások könnyeit kezdte el vizsgálni egy fénymikroszkóp segítségével. Fiser élete könnycseppekben és változásokban gazdag szakaszában kezdett bele a vizsgálódásba. A fényképész arra jutott, egészen másképp néznek ki az öröm, a boldogság, mint a bánat könnyei, és megint mások azok, amelyek valamilyen fizikai inger - mint például egy hagymapucolás - hatására keletkeznek.

"Én is féltem Schumachertől annak idején"http://www.life.hu/news/20150718-igy-sikerult-szujo-zoltannak-interjut-keszitenie-michael-schumacherrel.htmlSzujó Zoltán sportiporterrel készített interjút az Origó. A téves egyebek között arról beszélt, hogyan lett számára a Forma-1 örök szerelem, és azt is elárulta, miként sikerült Michael Schumacherrel először beszélnie. News--Jön a jégeső! - Az időjárás biztosan izgalmas lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150718-hosegriado-es-jegeso-lesz-a-hetvegen.htmlA tartós hőség miatt az egész országra a legmagasabb fokú, piros figyelmeztetést, ezzel együtt viszont a heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt ugyancsak országszerte elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMeghalt Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/news/20150718-belehalt-seruleseibe-jules-bianchi-francia-forma-1-es-pilota.htmlBelehalt sérüléseibe Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilóta, aki tavaly októberben szenvedett súlyos balesetet a Japán Nagydíjon.News--Először beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--Tragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország Szépe győztesének szerelmehttp://www.life.hu/news/20150626-ongyilkos-lett-kiss-daniella-a-magyarorszag-szepe-gyoztesenek-szerelme.htmlHét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele, és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy lóg a nyelvünk a melegben – Cuki szarvas kánikulárahttp://www.life.hu/news/20150717-igy-log-a-nyelvunk-a-kanikulaban-cuki-nyelvlogato-szarvas-pentekre.htmlA szarvast éppen akkor sikerült a fotósnak lekapnia, amikor lógó nyelvvel megpihent. Mi pedig pontosan így érezzük ma magunkat a kánikulában.News--Élő adásban ütközött össze két autó - videóhttp://www.life.hu/news/20150717-elo-adasban-utkozott-ossze-ket-auto-a-bah-csomopontnal-mikozben-az-m1-csatorna-tudositott.htmlAz M1 aktuális csatorna kollégája a helyszínről bejelentkezve tudósított épp a forgalomról, mikor a háta mögött két autó csúszott egymásba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.