A vonatok is lassabban közlekednek a hőség miatt

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
kánikula hőség vonat menetidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mávinform vasárnapi tájékoztatása szerint több vonalon is korlátozni kellett a vonatok sebességét a hőség miatt. Az intézkedések estig érvényesek. 
  • Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonal, ahol Taksony és Tass között mérséklik a sebességet, emiatt 20-25 perccel hosszabb a menetidő.

  • A Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Sátoraljaújhely/Nyíregyháza vonalon Hatvan és Miskolc, Nyíregyháza és Mezőzombor között lesz korlátozás, ez 10-15 perces késéseket eredményez.
  • Nyíregyháza-Mátészalka-Fehérgyarmat vonalon is korlátozni kell a sebességet Nyíregyháza és Nyírbátor között, ami 15 perces menetidő növekedést eredményez.
  • A Debrecen-Nyírbátor-Mátészalka vonalon Apafa és Hajdúsámson, valamint Nyíradony és Nyírbátor között közlekednek lassabban a vonatok, itt is negyedórás késéssel kell kalkulálni.
Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.