Eltűnt egy ember a Balatonban Siófoknál

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Siófok elmerült eltűnt emberek Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmerült egy ember a Balatonban Siófokon, valószínűleg kajakról vagy kenuról esett a vízbe - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

Az eltűnt embert - akinek társát egy közelben tartózkodó vitorlással menekítették ki, és vitték a parta - a vízi mentők estig keresték, a kutatócsoport végül felfüggesztette a munkát, mert nem tudták meghatározni, hogy hol történt a baleset.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ezért verték meg a szegedi egyetemista lánythttp://www.life.hu/news/20150720-bevandorlonak-hitt-baratja-miatt-vertek-meg-egy-not-szegeden.htmlEgy fekete ruhás kopasz férfi vert meg egy egyetemista lányt szombaton este Szegeden. A lány a barátját próbálta megvédeni, akit a támadó bevándorlónak hitt.NewsThinkstockGyászol Hollywood! Elhunyt a Keresztapa sztárjahttp://www.life.hu/news/20150720-hetvenkilenc-eves-koraban-elhunyt-alex-rocco-amerikai-szinesz.htmlHetvenkilenc éves korában elhunyt Alex Rocco amerikai színész, aki leghíresebb alakítását A Keresztapa első részében nyújtotta.NewsOrigoSzülővárosában temetik el Jules Bianchithttp://www.life.hu/news/20150719-jules-bianchi-forma1-pilotat-nizzaban-temetik-el.htmlEgy francia lap szerint már hétfőn örök nyugalomra helyezik Jules Bianchit. News--Így táncol egy 97 éves dédnagymama! - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20150719-cuki-video-terjed-az-interneten-egy-idos-holgyrol.htmlAz idős hölgy bebizonyította, hogy a kor sem az energiánkat, sem a mentalitásunkat illetően nem akadály, ha kellőképpen vidáman állunk az élethez.NewsOrigoNégy halálos áldozata van a 66-os főúton történt karambolnakhttp://www.life.hu/news/20150719-negyen-meghaltak-egy-karambolban-a-66os-uton.htmlNégyen meghaltak, amikor két személyautó ütközött szombat este a 66-os főúton Sántos és Szentbalázs között; a baleset helyszínét teljes szélességében lezárták - adta hírül a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. NewsThinkstockÉrkezik a hidegfront - Vége lesz az óriási hőségnek?http://www.life.hu/news/20150719-hosegriado-van-ervenyben-vasarnap-is.htmlA legmagasabb fokú, piros figyelmeztetés van érvényben vasárnapra is az országban. Több helyen azonban zivatarok menthetik meg a napot.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.