Szabó Ádám rekordkísérlet rekord harmonika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádámot már a Csillag Születikben is „Mónikával”, a hangszerével együtt ismerte és szerette meg egy ország. Július 22-én, azaz szerda 12 órától Budapest szívében az Erzsébet téren készül világrekord kísérletre azzal, hogy 24 órán keresztül harmonikázik majd.

Szabó Ádám a műsorával és rekordkísérletével a nyári véradások fontosságára szeretné felhívni a figyelmet, ugyanis ezekben a hónapokban a szabadságolások miatt jelentősen csökken a véradók száma, viszont sajnálatos módon egyre több a közúti baleset is. A Ments Életet Alapítvánnyal közösen ezért véradást szerveznek a rekordkísérlet helyszínén.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A nap folyamán Ádámhoz sorra érkeznek majd sztár barátai, így többek között Vastag Csaba, Vastag Tamás és a Spoon is, akik egy-egy dal erejéig szintén hozzájárulnak az esemény fontosságához és a világrekord kísérlet sikeréhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.