Elképesztő trükköket mutat be egy cuki kislány - Videó!

trükk videó felvétel kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ámulunk és bámulunk azon a videón, ami pár napja került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. A felvételen egy kislány művel elképesztő dolgokat!

Mi sem tudjuk eldönteni, hogy ez egy jól sikerült trükkfelvétel, vagy a kislány tényleg ekkora mázlista. A videón a kislány bármilyen tárgyat is hajít a háta mögé, az mindig beletalál valamibe.

Szerinted valódi a felvétel?

Tragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigoGyerekeket ütött borosüveggel egy német férfi a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20150721-gyerekeket-utott-borosuveggel-egy-nemet-ferfi-a-balatonnal.htmlEgy német férfi meghívott magához néhány fiatalt a Balatonnál. Az összejövetel alatt azonban hirtelen agresszívvé vált.NewsThinkstockEl kell mondanunk valamit: a Kakitündér nem létezikhttp://www.life.hu/news/20150721-kampany-a-felelos-kutyatartasert.htmlKreatív, vicces feliratokkal kampányolnak Budapesten és már vidéken is azért, hogy a kutyatartók nagyobb felelősséget érezzenek kutyakaki-ügyben is. News--Stephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Videóra vették, ahogy megverték a szegedi lánythttp://www.life.hu/news/20150721-videora-vettek-hogy-megvertek-a-szegedi-lanyt.htmlHétfőn megműtötték a Szegeden durván összevert lányt. A négy férfi azért bántalmazta Tímeát, mert bevándorlónak hitték a barátját, akinek a védelmére kelt. Kiderült, az esetről videó is készült. NewsThinkstockBővült a világörökségi helyszínek listája - Íme, a 24 új helyszínhttp://www.life.hu/news/20150720-ujabb-24-helyszin-lett-a-vilagorokseg-resze.htmlAz impozáns listára csak olyan helyszínek kerülhetnek fel, melyek nemcsak az adott ország, de az egész emberiség számára különleges jelentőséggel bírnak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.