A Magyar Nagydíjon is megemlékeznek az elhunyt Jules Bianchiról

Forrás: Scuderia Ferrari -
pilóta Magyar Nagydíj Forma-1 Jules Bianchi megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az F1-es mezőny pilótái először ülnek autóba azóta, hogy Jules Bianchi elhunyt.

Július 21-én helyezték végső nyugalomra a Marussia-istálló versenyzőjét. A szertartáson több korábbi és jelenlegi pilóta is részt vett. A hétvégén rendezett Magyar Nagydíjon is megemlékeznek majd róla. Valamennyi autón a „#CiaoJules" szöveg fog feltűnni, ezzel is részvétüket kifejeze. A vasárnapi futam előtt minden bizonnyal egyperces gyászszünetre is számíthatunk majd, a Ferrari pedig még a szurkolókat is felszólította egy különleges dologra - írja a Blikk.

Jules Bianchi Forrás: Scuderia Ferrari

Az olasz istálló megkérte a rajongókat, hogy a Twitteren #CiaoJules és #redseasonwall hashtaggel írják le a saját érzéseiket az elhunyt pilótáról. Az üzeneteket egy alagútra rakják majd ki a paddockban.

Szülővárosában temetik el Jules Bianchithttp://www.life.hu/news/20150719-jules-bianchi-forma1-pilotat-nizzaban-temetik-el.htmlEgy francia lap szerint már hétfőn örök nyugalomra helyezik Jules Bianchit. News--Meghalt Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilótahttp://www.life.hu/news/20150718-belehalt-seruleseibe-jules-bianchi-francia-forma-1-es-pilota.htmlBelehalt sérüléseibe Jules Bianchi, francia Forma-1-es pilóta, aki tavaly októberben szenvedett súlyos balesetet a Japán Nagydíjon.News--Stephen Hawking földönkívüliekre fog vadásznihttp://www.life.hu/news/20150721-stephen-hawking-brit-fizikus-foldonkivuliek-utan-fog-kutatni-egy-milliardossal.htmlKülönleges projektbe vág bele napjaink legismertebb fizikusa: Stephen Hawking ugyanis bejelentette, hogy egy orosz millárdossal, Jurij Milnerrel újra felélesztik a földönkívüliek utáni intenzív kutatást.News--Döbbenetes! 12 éves drogdílert fogtak Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150720-minden-idok-legfiatalabb-drogdileret-fogtak-el-londonban-a-fiu-12-eves.htmlMinden idők egyik legfiatalabb drogdílerét fülelték le Londonban: a 12 éves fiú hat társával - akik közül öten fiatalkorúak - terjesztett A-kategóriás drogokat. NewsThinkstockLewis Hamilton: "Istennek szüksége volt egy angyalra, és Jules Bianchit választotta"http://www.life.hu/csalad/20150721-lewis-hamilton-istennek-szuksege-volt-egy-angyalra-es-jules-bianchit-valasztotta-mikozben.htmlLewis Hamilton Forma-1-es versenyző tündéri fotót posztolt újszülött unokahúgáról és egyúttal megemlékezett barátjáról, Jules Bianchiról is.CsaládOrigoHű, de kínos! Lewis Hamiltont kidobták Wimbledonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150713-lewis-hamilton-forma1es-pilota-nem-tud-oltozkodni-csufos-kudarcot-vallott-a-wimbledoni-tenisztorna.htmlHamilton nem tartotta be a dress code-ot a wimbledoni tenisztorna döntőjén, ezért hazazavarták a rendezők.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.