Tragédia! Meghalt egy kislány Disneylandben

Forrás: GoFundMe -
halál tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédiába torkollott egy család disneylandi útja, a hároméves Stephanie váratlanul meghalt.

A Martinez család egy Disneylandhez közeli hotelben szállt meg, a hároméves kislány a szálló ötödik emeletéről zuhant le. Édesanyja a zuhanyzóban volt, a többi rokon pedig a hotel kertjében. A kislány úgy döntött, csatlakozik az öt emelettel lejjebbi kertben beszélgető rokonokhoz, és kimászott az erkélyen. Mikor az anya kijött a fürdőből, és látta, hogy Stephanie a korláton lóg, felsikított, mire a kislány annyira megijedt, hogy elengedte a terasz korlátját, és öt emeletet zuhant.

Forrás: GoFundMe

Édesapja a rokonokkal együtt lentről látta a borzalmas jelenetet, odarohant, hogy megpróbálja elkapni a kislányt, de a gyerek hamarabb földet ért. A kórházba szállították, és hamarosan megállapították a halálát.

A család a GoFundMe oldalon gyűjt adományt, hogy haza tudják szállítani a gyerek holttestét, hogy el tudják temetni.

Hatezer ember került kórházba a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20150722-hoseg-miatt-hatezer-ember-kerult-korhazba-japanban-egy-het-alatt.htmlA múlt héten 6165 ember került a hőség miatt kórházba Japánban, kétszer annyi, mint az előző héten - adta hírül szerdán a japán kormány.NewsMa tetőzik a kánikula! Piros figyelmeztetést adtak ki az egész országra!http://www.life.hu/news/20150722-tetozik-a-kanikula-piros-figyelmeztetest-adtak-ki-az-egesz-orszagra.htmlA hőség miatt az egész országra a legmagasabb fokú, piros figyelmeztetést adta ki mára az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Tragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigo100 évesen elhunyt a híres zeneszerzőhttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-van-alexander-zeneszerzo-100-evesen.htmlVan Alexander a harmincas évek végétől alkotott, szerepet játszott Ella Fitzgerald pályafutásában, társszerzője volt az énekesnő első sikerszámának. Egy Los Angeles-i kórházban halt meg szívelégtelenségben.NewsOrigoVégső nyugalomra helyezték Jules Bianchit - Megható fotók!http://www.life.hu/news/20150721-jules-bianchit-tobb-f1-es-pilota-is-elkiserte-az-utolso-utjara.htmlMa délelőtt helyezték örök nyugalomra Jules Bianchi, F1-es pilótát, aki az októberi súlyos versenybalesetét követően július 17-én hunyt el. News--Ennél a kutyánál még senki nem érzett át jobban egy Josh Groban-slágerthttp://www.life.hu/news/20150721-bulldog-kutya-josh-groban-dalt-enekel.htmlBár a gazdik is megpróbálkoztak az énekléssel, a kis bulldog egyértelműen ellopta a sikert.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.