Tízéves fiúk vették észre az élettelenül lebegő kislányt a kecskeméti strandon

Forrás: kecskemetifurdo.hu -
vízi baleset Kecskemét baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két kisfiú vette észre, hogy a 120 centiméter mély vízben, az élménymedencében egy kislány elmerült. 

Kis híján tragédia történt a kecskeméti strandon vasárnap. Két tízéves fiú vette észre, hogy az élménymedencében elmerült egy négyéves külföldi kislány. Kiabálni kezdtek, mikor meglátták, a kislány élettelenül lebeg.

Forrás: kecskemetifurdo.hu

Kihúzták a vízből, és az úszómester eljuttatta az elsősegélynyújtó helyre. Két Budapesten dolgozó kecskeméti orvossal közösen küzdött a mentő szakápoló és a strand személyzete a gyerek életéért. Újraélesztették, és stabilizálták az állapotát, úgy szállították kórházba. A baon.hu számolt be az esetről.

Teljes jogú lakosoknak nyilvánította a kutyákat és a macskákat egy spanyol városhttp://www.life.hu/news/20150722-kutyakat-es-macskakat-teljes-jogu-lakosoknak-nyilvanitotta-egy-spanyol-varos.htmlAz észak-spanyolországi Trigueros del Valle városban a kutyák és a macskák teljes jogú lakosok lettek - tudósított az ABC nevű napilap.News--Hatezer ember került kórházba a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20150722-hoseg-miatt-hatezer-ember-kerult-korhazba-japanban-egy-het-alatt.htmlA múlt héten 6165 ember került a hőség miatt kórházba Japánban, kétszer annyi, mint az előző héten - adta hírül szerdán a japán kormány.NewsTragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigoEgérkakit találtak egy budapesti cukrászatbanhttp://www.life.hu/news/20150721-egerurulek-egy-budapesti-cukraszatban.htmlPfúj! A Nébih egy budapesti cukrászüzemben egérürülékre bukkant.NewsThinkstockVideóra vették, ahogy megverték a szegedi lánythttp://www.life.hu/news/20150721-videora-vettek-hogy-megvertek-a-szegedi-lanyt.htmlHétfőn megműtötték a Szegeden durván összevert lányt. A négy férfi azért bántalmazta Tímeát, mert bevándorlónak hitték a barátját, akinek a védelmére kelt. Kiderült, az esetről videó is készült. NewsThinkstockMegvan Haás Vander Péter temetésének időpontjahttp://www.life.hu/news/20150721-2015-augusztus-5e-n-15-o-rakor-lesz-a-fiumei-u-ti-si-rkert-szo-ro-parcella-ja-ban-vesznek-vegso.htmlHaás Vander Péter lánya, Zsófia a Facebook oldalán tett közzé édesapja temetésének időpontját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.