Újabb kisgyerek halt meg, akit az autóban felejtettek

Forrás: Thinkstock -
halál hőség autó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ötéves kislány veszítette életét Svájc déli részén, miután a hatalmas hőség ellenére szülei a családi autóban hagyták. 
A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Hiába küzdöttek a kiérkező mentők, a kislány életét már nem tudták megmenteni. A haláleset még kedden történt egy Lugano közelében lévő kempingben, eddig azonban nem volt bizonyíték arra, hogy a gyerek az autóban lévő hőség miatt halt meg. Az anya egyelőre kihallgathatatlan állapotban van. A nő összesen négy kislányával nyaralt a muzzanói La Piodella kempingben.

Szerdán Szlovákiában, Nyitrán történt hasonló tragédia, akkor egy kétéves gyerek veszítette életét egy lezárt autóban.

Figyelj oda!

Jó tudni, hogy már a szabadban 25 fokos hőmérséklet is kibírhatatlanná válhat a zárt kocsiban. Minél kisebb a gyermek, annál nagyobb a bőrfelület aránya a belső szervekhez képest. Extrém hő hatására olyan folyamatok indulnak el az emberi testben, ami a hőgutában csúcsosodik ki. A fehérjék szerkezete megváltozik, a sejtek roncsolódnak, a vérképzés megváltozik. Az agyműködés összezavarodik, ami hallucinációt, kómát okozhat.
Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokÖrdög Nóra végre elárulta, milyen a kapcsolata Liptai Claudiával http://www.life.hu/sztarok/20150723-ordog-nora-liptai-claudiaval-valo-viszonyarol-nyilatkozott.htmlÖrdög Nóri a Liptai Claudiával való állítólagos rivalizálásáról beszélt a Mokkában.TV + Sztárok--Dolgos ujjai vannak Horváth Évának - Megfejt egy kecskéthttp://www.life.hu/sztarok/20150722--horvath-eva-laktozerzekeny-megis-sajtot-eszik.htmlHorváth Éva egy igazi vagány nő, aki bebizonyította, hogy a kifutók világa mellett akár egy gazdaságban is megállná a helyét. Megfejt egy kecskét, majd sajtot készített a tejéből.TV + Sztárok--A szexi Jakabos Zsuzsa a magasba emelkedetthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-jakabos-zsuzsa-is-kiprobalta-siofok-uj-latvanyossagat.htmlJól megérdemelt pihenését tölti az Európa-bajnok úszónő, aki éppen a Balatonon múlatja az időt.TV + SztárokOrigo28 millió forinttal kopogtatott be egy családhoz David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-david-beckham-exfocista-egy-100-ezer-dollaros-csekkel-kopogtatott-be-egy-csaladhoz.htmlA sármos exfocista 100 ezer dolláros csekkel kopogtatott be egy családhoz Kaliforniában. Ezt az élményt bizony mi is szívesen megtapasztalnánk!TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.