Kiürítés! Gránátot találtak a Batthyány téren

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Batthyány tér gránát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiürítik a Batthyány teret. A villamossín cseréje közben gránátot találtak. 

Gránátot találtak csütörtök délután Budapesten, az I. kerületi Batthyány téren, és kiürítik a teret – közölte a Magyar Honvédség tűzszerészezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.

Batthyány tér Forrás: MTI/Mohai Balázs

A villamossín cseréje közben került elő a tüzérségi gránát. A teret a robbanóeszköz 100 méteres sugarú körében kiürítik, és 100 méteren lezárják a Bem rakpartot.

Jules Bianchi nem élhette túl a balesetet: Súlyosabb volt az ütés, mint hittékhttp://www.life.hu/news/20150723-jules-biachi-balesete-sulyosabb-volt-mint-hittek.htmlJules Bianchi balesetéről újabb megdöbbentő részletek derültek ki. NewsOrigoMindent vér borított a repülőn - Videó!http://www.life.hu/news/20150723-szettorte-egy-keselyu-a-repulo-szelvedojet.htmlMajdnem lezuhant egy kisrepülő azután, hogy felszállás közben egy keselyűvel ütközött.NewsThinkstockIsmét megtámadtak egy buszsofőrt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150723-megtamadtak-egy-buszsofort-budapesten.htmlAz Origo tájékoztatása szerint ismét megtámadtak egy buszsofőrt Budapesten. A férfi állítólag ordibált, és berúgta a vezetőfülkét is.News--Forró kocsiban hagyták a buldogot - kevésen múlott az élete!http://www.life.hu/news/20150722-kuyta.htmlMindig elborzadunk az ilyen típusú hírek láttán, de ez most nálunk is kiverte azt a bizonyos biztosítékot. Szombathelyen egy parkoló autóba zárt kutyát mentettek meg a minap, az állat hosszú ideje szenvedett már a tikkasztó hőségben. NewsThinkstockTízéves fiúk vették észre az élettelenül lebegő kislányt a kecskeméti strandonhttp://www.life.hu/news/20150722-tizeves-fiuk-vettek-eszre-az-elettelenul-lebego-kislanyt-a-kecskemeti-strandon.htmlKét kisfiú vette észre, hogy a 120 centiméter mély vízben, az élménymedencében egy kislány elmerült. NewsOrigoTragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.