Jules Bianchi nem élhette túl a balesetet: Súlyosabb volt az ütés, mint hitték

Forrás: Scuderia Ferrari -
Forma-1 baleset Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jules Bianchi balesetéről újabb megdöbbentő részletek derültek ki. 

92 G-s erőhatás helyett akár 254 G is érhette Jules Bianchi fejét, amikor a francia pilóta egy másik autót mentő munkagépnek ütközött - számol be a GP hírek az Auto Motor und Sport információja alapján.

Forrás: Scuderia Ferrari

A német lap betekintést nyert abba az adatbázisba, amelyben a Bianchi halálát okozó baleset is szerepelt. A GPS-adatok szerint Bianchi 213 km/órás sebességnél vesztette el uralmát az autó fölött, és 2,61 másodperccel később,126 km/órával csapódott be az Adrian Sutil autóját mentő daruskocsiba, majd mindössze 4 méteres táv alatt megállt.

Hihetetlenül nagy volt a pilóta fejét ért ütés. Az ütközéskor Bianchi sisakja is összeért a munkagéppel, aminek nekicsapódott az autó - ezt eddig nem tudták.

A július 17-én elhunyt fiatal pilótától sokan elbúcsúztak. Szülővárosában helyezték örök nyugalomra.

Napi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoÖzönvíz: hatalmas záporra, viharos széllökésekre számíthatunk mahttp://www.life.hu/news/20150723-hatalmas-zaporra-zivatarra-szamithatunk-ma-julius-23an-penteken.htmlCsütörtökön a nap első felében folytatódik a napos idő, de a déli óráktól kezdve előbb a Dunántúlon, majd délutántól a Dunától keletre is erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. NewsThinkstockÚjpesti késelés: Két sérültet szállítottak korházbahttp://www.life.hu/news/20150723-keseles-volt-budapest-negyedik-keruleteben-a-tavasz-utcai-muvelodesi-haznal-szerdan-kora-delutan.htmlKéselés volt Budapest IV. kerületében, a Tavasz utcai művelődési háznál szerdán kora délután - tudta meg az Origo. Két embert vittek kórházba.NewsOrigoHatezer ember került kórházba a hőség miatt Japánbanhttp://www.life.hu/news/20150722-hoseg-miatt-hatezer-ember-kerult-korhazba-japanban-egy-het-alatt.htmlA múlt héten 6165 ember került a hőség miatt kórházba Japánban, kétszer annyi, mint az előző héten - adta hírül szerdán a japán kormány.NewsTragédia! Elhunyt a Dallas sztárjahttp://www.life.hu/news/20150721-elhunyt-a-dallas-sztarja-george-coe.html86 éves korában, hosszú betegség után elhunyt George Coe. Ötven év alatt több tucat filmben és sorozatban láthattuk őt.NewsOrigoA tó is besokallt! Napi fél centi víz párolog el a Balatonbólhttp://www.life.hu/news/20150721-a-balatonbol-a-kanikulaban-napi-fel-centi-viz-elparolog.htmlA 28 fokos magyar büszkeség nem bírja tovább, megadta magát a kánikulának és a nap sugarainak.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.