Dráma! Háza előtt lőtték agyon a híres tévést - 25 éves volt

gyilkosság tévé lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az itthon is népszerű Halálos fogás volt producerére többször rálőttek pasadenai háza előtt. A híresség a helyszínen életét vesztette.

Joe McMahon a Discovery Channel zászlóshajójának számító Deadliest Catch, Halálos fogás producere volt, péntek reggel lőtték le a saját háza előtt. A helyi rendőrség nem közölte az áldozat nevét, de a tévétársaság már kiadott egy szűkszavú nyilatkozatot, amelyben együttérzését fejezi ki – írja a Variety.

Joe McMahon

Lapinformációk szerint a rendőrséget telefonon értesítették, hogy több lövés dördült, de mire kiértek, McMahon már halott volt. A családtagok szerint korábban zajokat hallottak kintről, a producer azért hagyta el a házat, hogy kiderítse, mi folyik kint.

McMahon kilenc részt rendezett a világszerte ismert hajós-halászos realityből, amely 2011-ben Emmyt nyert, 2013-ban pedig jelölést kapott. A Halálos csapda 11. évadja 4 milliós nézettséggel rajtolt áprilisban, a Discovery már megrendelte a 12. szezont is.

A férfi mindössze 25 éves volt.

Jön! Zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek a meteorológusokhttp://www.life.hu/news/20150724-felhoszakadasra-figyelmeztet-a-meteorologia.htmlAz Origo cikke szerint zivatar és felhőszakadás miatt adott ki riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huMég ne indulj el a Balcsira! Órák óta torlódik az M7-eshttp://www.life.hu/news/20150724-meg-ne-indulj-el-a-balcsira-orak-ota-torlodik-az-m7-es.htmlAz Origo cikke szerint korábban ötkilométeres torlódás volt az M7-esen.News--Gyászol Hollywood! Elhunyt a Knight Rider és a Dallas sorozatok sztárjahttp://www.life.hu/news/20150724-meghalt-al-checco-szinesz-1.htmlKét nap múlva lett volna a 94. születésnapja Al Checcónak. News--Szívfacsaró! Összeölelkeztek a menhelyi kutyák, ez mentette meg őket az elaltatástólhttp://www.life.hu/news/20150724-osszeolelkeztek-a-menhelyi-kutyak-ez-mentette-meg-oket-az-elaltatastol.htmlNéhány órával az altatás előtt ölelkeztek össze a kutyusok, amiről – utolsó esélyként – képet is posztoltak a menhely Facebook oldalára, hátha felfigyel rájuk egy gazdijelölt.News--Így érkeztek meg a pilóták: Igazi Forma-1-es sztárdömping volt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20150724-a-f1-es-pilotak-elkepeszto-maganrepulokkel-erkeztek-hazankba.htmlIgen nagy volt a nyüzsgés a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A 30. Magyar Nagydíjra érkező nézők mellett az 1. Terminál előtti beton előtéren is egyre több magánrepülőgép sorakozott, míg a parkolóban a közel 40 fokos hőség ellenére több tucat rajongó várta a Forma-1 legnagyobb sztárpilótáit.NewsOrigoTóásó Előd: Váratlanul ért a feleségem halála http://www.life.hu/news/20150724-meghalt-toaso-elod-felesege-maria-elena-fortun-de-toaso-boliviaban.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt Maria Elena Fortun de Toaso, Tóásó Előd felesége Bolíviában. A férfi teljesen megrendült, a Life.hu-nak még tudott pár szót mondani.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.