Dráma a Hungaroringen! Baleset történt a szabadedzésen

Forrás: AFP/Ferenc Isza -
Hungaroring szabadedzés Sergio Perez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabadedzés 32. percében történt durva baleset a Hungaroringen. 

Leintették az edzést, és megszakították a tréninget, miután Sergio Pérez, a Force India versenyzője a szalagkorlátnak ütközött.

Forrás: AFP/Ferenc Isza

Pérez teljesen elveszítette uralmát a jármű fölött, az autó többször megfordult, majd a feje tetején állt meg. A kocsi darabokra tört, a mentősök azonnal a versenyzőhöz rohantak, Pérez a saját lábán szállt ki.

Kövesd a Forma-1-et!

A gphirek.hu oldalon folyamatosan tudod követni a Forma-1 Magyar Nagydíj eseményeit!

„Egyszerűen csak egy rossz baleset volt, tényleg nagyon balszerencsés”- értékelte Pérez az esetet. „A pálya nagyon piszkos volt. A műfüves részen voltam, a pálya rossz oldalán, nagyon rossz szögben, és az autó felborult. Minden rendben van”- nyilatkozta a baleset után a gplive-nak.

Ilyen időre számíthatunk hétvégén - Nem túl nagy meglepetéshttp://www.life.hu/news/20150724-idojaras-julius-24-hetvege.htmlA pénteki napsütéses, 35 fokos nap után szombaton és vasárnap sem várhatunk túl nagy enyhülésre. NewsThinkstockÉletének nyolcvanegyedik évében elhunyt a magyar művészhttp://www.life.hu/news/20150723-karatson-gabor-eletenek-nyolcvanegyedik-eveben-elhunyt.htmlNyolcvanesztendősen távozott az élők sorából Karátson Gábor Kossuth- és Munkácsy-díjas író, műfordító, festő és filozófus, művészetpedagógus, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja.NewsVillám csapott a Balatonba – többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150723-villam-csapott-a-balatonba-a-strandolok-koze-tobben-megserultek.htmlAz egyik strandon hirtelen gyorsasággal csapott le a vihar, az emberek alig tudtak elmenekülni.News--Újabb kisgyerek halt meg, akit az autóban felejtettekhttp://www.life.hu/news/20150723-egy-oteves-kislany-halt-meg-svajcban-mert-az-autoban-felejtettek.htmlEgy ötéves kislány veszítette életét Svájc déli részén, miután a hatalmas hőség ellenére szülei a családi autóban hagyták. NewsThinkstockNapi cuki: így tüsszentenek (vagy csuklanak) az újszülött sünibébik - imádni való videóhttp://www.life.hu/news/20150723-napi-cuki-igy-tusszentenek-vagy-csuklanak-az-ujszulott-sunibebik-imadnivalo-video.htmlA világ legtündéribb videóját osztotta meg a brit Wildlife Aid Foundation: három újszülött sünibébi tüsszentését (vagy csuklását) kamerázták le.NewsOrigoÖzönvíz: hatalmas záporra, viharos széllökésekre számíthatunk mahttp://www.life.hu/news/20150723-hatalmas-zaporra-zivatarra-szamithatunk-ma-julius-23an-penteken.htmlCsütörtökön a nap első felében folytatódik a napos idő, de a déli óráktól kezdve előbb a Dunántúlon, majd délutántól a Dunától keletre is erősebben megnövekszik a gomolyfelhőzet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.