Berki Krisztián olimpikon Tankcsapda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki a kakukktojás az alábbi képen? 

Három fekete pólós rocker közé keveredett Berki Krisztián. A Tankcsapda tagjai fogták közre az olimpikont, és posztoltak közös fotót.

Krisztián a debreceni Campus Fesztiválon bulizik. (Ha te is ott vagy, légy résen, hátha összefuthatsz vele te is egy közös képre.) Menő fotó!

Forrás: Facebook/ Strongaa
Egy holttestet találtak a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20150726-egy-holttestet-talaltak-a-vizben-egy-ferfit-tovabbra-is-keresnek-a-balatonban.htmlA szombati vihar után éjszakáig folytatták a mentési munkákat a Balatonnál, sokan a vízirendőröknek, a vízimentőknek és az önzetlen hajósoknak köszönhetik életüket, két férfi Balatonfürednél eltűnt a vízben még a vihar előtt, akiket nem találtak meg. Vasárnap egy férfi holttestét találták a vízben, azonosítása folyamatban van - értesült az MTI több forrásból.NewsThinkstockÍme, a füredi Anna-bál három legszebb bálozója - Fotó!http://www.life.hu/news/20150726-itt-vannak-a-balatonfuredi-anna-bal-legszebb-balozoi.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: az elsőbálozó balatonfüredi lányt, Boór Bettinát választották a 190. Anna-bál szépének. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett.News--Kakisapiban tanulnak a vécéről a tokiói gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150726-kakisapiban-tanulnak-a-vecerol-a-tokioi-gyerekek.htmlElakadt a szavunk, mikor megláttuk, hogy oktatják a gyerekeket egy tokiói múzeumban. News--Sokkoló! Orvosa erőszakolta meg a 14 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150726-indiaban-orvosatol-esett-teherbe-a-tizennegy-eves-lany.htmlOrvosa először bedrogozta, majd megerőszakolta azt a 14 éves indiai lányt, aki teherbe is esett a férfitől. Az ügyben megdöbbentő bírói ítélet született. NewsEzek az ötöslottó eheti nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20150725-ezek-az-otoslotto-eheti-nyeroszamai.htmlA vasárnapi vihar alatt kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. NewsThinkstockKisgyerekeket ölt meg a villámcsapáshttp://www.life.hu/news/20150725-kisgyerekeket-olt-meg-a-villamcsapas.htmlNégy gyermeket és három nőt ölt meg a villámcsapás. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.